PRIHRANEK

Plačilo letne naročnine na Slovenske novice se vam splača

Zagotovite si zajamčeno ceno časopisa vse leto 2019 in se izognite vsakomesečnem plačevanju položnic.
Fotografija: FOTO: Delo
Odpri galerijo
FOTO: Delo

Naročnike Slovenskih novic tudi letos vabimo, da si že zdaj zagotovite celoletno prejemanje najljubšega časopisa v prihodnjem letu. Ponujamo vam kar 20 % prihranka ob plačilu letne naročnine za tiskani časopis po najnižji in zajamčeni ceni za vse leto 2019. Ponudba velja za vse naročnike, ki boste letno naročnino za leto 2019 plačali do vključno 17. 12. 2018. Tisti, ki se boste v tem času na novo naročili, pa lahko prav tako izkoristite ponudbo ob plačilu letne naročnine.
Vemo, da je lahko plačilo enkratnih zneskov naročnine breme za vaš osebni ali družinski proračun oziroma za proračun vašega podjetja. Toda verjamemo, da prepoznavate vrednost celoletnega dostopa do vsebin vašega najljubšega časopisa in da se zavedate prihranka na letni ravni, ki bo optimiziral vaš proračun v prihodnjem letu. Prav tako se s plačilom enkratnega zneska izognete neprijetnostim ob vsakomesečnem plačevanju položnic.
 

Digitalne vsebine – najugodneje za letne plačnike
 
Zavedamo se, da marsikdo od vas želi ob časopisu prebirati tudi digitalne vsebine in imeti prost dostop do njih kjerkoli in kadarkoli. Mogoče pa imate partnerja, otroke, vnuke, ki bi jim digitalne vsebine bolj ustrezale. Oziroma bi si želeli deliti časopis v digitalni obliki s sodelavci. Izberite digitalni paket vašega časopisa, s katerim si zagotovite več dostopov, ki jih lahko delite in do vsebin dostopate z različnih naprav. Digitalni paketi vam omogočajo dostop do vašega časopisa in vseh njegovih rednih prilog ter posebnih izdaj, ki jih morate sicer v tiskani obliki plačati posebej.
Vsem plačnikom letnih naročnin namreč omogočamo ekskluzivne ugodnosti pri hkratnem plačilu digitalnih paketov. Letni plačniki tiskanih Slovenskih novic za najmanj 5 dni v tednu imate ob hkratnem plačilu pripadajočega digitalnega paketa Slovenskih novic tega na voljo za samo 18 evrov za vse leto.
 
Darila in ugodnosti
Za vse vas, ki se boste letos odločili za plačilo letne naročnine, smo pripravili še DARILO: posebne digitalne izdaje iz Delovega nabora edicij, kot so letni horoskop Oneplus 2019, Astro Suzy in knjiga Vesela Črna vdova, ki jo je spisal Delov novinar. Po prejemu plačila vam bomo poslali račun in kodo za dostop do vseh posebnih izdaj v digitalni obliki. Upravičeni pa ste tudi do 30 % popusta pri naročilu malih oglasov in osmrtnic.

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ustrezen predračun. Prav tako smo vam na voljo za vse dodatne informacije o plačilu letnih naročnin, prihrankov in možnostih naročniških paketov, in sicer na telefonski številki 080 11 99 ali na e-naslovu narocnine@delo.si

Cenik letnih naročnin najdete tukaj. Cene vključujejo 9,5 % DDV za tiskane edicije in 22 % DDV za digitalne.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije