Venera v ribah

Nenehno sanjarijo, svet doživljajo globoko in čustveno. Pustijo se izkoriščati, vedno ponavljajo napake.
Fotografija: Ljudje z Venero v ribah so romantični, nežni, občutljivi, intuitivni in ustvarjalni. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ljudje z Venero v ribah so romantični, nežni, občutljivi, intuitivni in ustvarjalni. FOTO: Guliver/Getty Images

Venera vpliva na način, kako se povezujemo z drugimi, predvsem pa opredeljuje našo potrebo po partnerstvu. Od tega, kje je v našem horoskopu, sta odvisni naša sposobnost in potreba po bližini in intimnosti z drugimi.

Ljudje z Venero v ribah so globoko čustveni, nežni, romantični, preplavljeni so z intuicijo in občutki. Ves čas sanjarijo, a so pogosto pasivni in se ne trudijo preveč, da bi svoje sanje uresničili, na neki način jim zadostuje sanjanje.

Za partnerja si želijo pravljično princeso ali princa, rožnate oblake in vse v presežnikih. Redko sicer ostanejo sami, saj močno hrepenijo po odnosu, hkrati pa so dovolj nežni, mehki, razumevajoči in sočutni, da najdejo partnerja. Nenehno so rama, na kateri lahko drugi jokajo. Pogosto dvomijo, ali je partner pravi zanje, in so zmedeni glede tega, kaj bi radi. Hrepenijo po duši dvojčici. Imajo visoko razvito intuicijo in se pri izbiri pravega pogosto zanašajo na občutke. Ker so sramežljivi in plahi, mora prvi in nadaljnje korake napraviti partner. Ko so v zvezi, so nadvse romantični in predani. Znajo pa se tudi na lahek način izmotati iz razmerja.

Hitro se pustijo izkoristiti, zato se vsega učijo na težji način, čustvene napake vedno znova ponavljajo. Imajo povečano potrebo po ljubezni in pozornosti. Iskreni so, včasih sentimentalni. Močno so zavezani temu, da poskrbijo za druge. Ne znajo se soočiti z dejstvi in delujejo odzemljeno. Njihova samozavest je lahko nizka, veliko zapravijo za dobrodelne namene. Z denarjem ne znajo, so pa zelo skrbni prijatelji.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije