ZAPISANO V ZVEZDAH

Šarcu zvezde napovedale odstop, jeseni ga čakajo hude spremembe

Dogajanje so mu napovedovale tudi zvezde. 
Fotografija: Šarec je ponudil svoj odstop. FOTO: Pool New Reuters
Odpri galerijo
Šarec je ponudil svoj odstop. FOTO: Pool New Reuters

Pa naj še kdo reče, da ni vse zapisano v zvezdah. Marjan Šarec, rojen 2. decembra 1977, je strelec. Spodaj v skrajšani obliki objavljamo njegov horoskop za leto 2020, ki smo ga v naših edicijah objavili konec lanskega leta. V njem lahko preberemo, da bo premier leto začel z občutki izgub priložnosti in pešanja optimizma. 

Danes lahko zapišemo, da so ti občutki vrhunec očitno doživeli z napovedjo odstopa in predčasnimi volitvami. A v zvezdah je vse pojasnjeno: Šarec se ne sme predati obupu, občutki bodo varali, le bolj se bo treba potruditi za rezultate. Volitve so v zvezdah že zapisane, saj horoskop Šarcu napoveduje leto 2020 za prelomnico pri sklepanju novih poslovnih partnerstev. Pisane levosredinske koalicije, ki jo imamo danes, očitno res kmalu ne bo več.



A miru za Šarca ne bo – jeseni ga čakajo hude spremembe, omenja se celo »menjava vodje«, ki se bo Šarcu zdela nepravična – očitno bo prišlo do hudega boja med levo in desno sredino za sestavo nove vlade. Zvezde nam tu puščajo odprte scenarije: nič, kar se bo izcimilo letos, še ne bo končno stanje.
 
Zato pa Šarec vsaj z ljubeznijo ne bo imel težav. In malce za šalo, malo zares: pri premagovanju izzivov mu zvezde svetujejo obiskovanje pilatesa ali taj čija.

 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije