SI ŽELITE OTROKA?

Izboljšajte možnost spočetja

Vaja za večjo rodnost prinaša notranji mir in telesno ravnovesje. Odpira srčno čakro in odstranjuje negativnost na vseh področjih.
Fotografija: Guruji pravijo, da pot do otroka vodi prek srčne čakre, s katero se povežemo z nerojeno dušo. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Guruji pravijo, da pot do otroka vodi prek srčne čakre, s katero se povežemo z nerojeno dušo. FOTO: Guliver/Getty Images

Želite si zanositi. Občutek imate, da ste končno uredili vse v zvezi s službo, našli pravega partnerja in začutite, da je pravi čas. Dobro je, da se na nosečnost telesno in mentalno pripravite. Statistično dvajsetletnica v povprečju zanosi v petih mesecih, devetintridesetletnica pa potrebuje dvakrat toliko časa, čeprav nekatere ženske tudi pri petinštiridesetih spontano zanosijo. Če si želite imeti otroka, morate paziti na telesno pripravljenost in duševni mir.

Meditacija za povečanje rodnosti vam pomaga, da se psihično in mentalno pripravite na posebnih devet mesecev. Izogibajte se stresu – ta je pogosto ovira, ki preprečuje spočetje. Zdravo se prehranjujte, poskrbite za vnos joda, železa in folne kisline. Pomagate si lahko tudi z barvno terapijo – zelena je barva upanja, miru in sprostitve, povezana s četrto, srčno čakro, ki jo odpirate z vajo. Ta odpre srce in pljuča, izboljša energijski pretok in omili posledice stresa, telesu se pomaga razstrupiti, prinaša občutek zadovoljstva, veselja in varnosti ter na splošno podpira možnost zanositve.

Po turško sedite z vzravnanim hrbtom, poravnajte rame, palce in prste iztegnete, iztegnjene dlani pa zasukate navzdol. Zaprite oči in tri minute dihajte, globoko vdihujte in izdihujte. Odprite oči, stresite roke in se prepustite vaji. Nato roke vzporedno iztegnite navzgor pred sabo (komolci so iztegnjeni, roke segajo do višine ušes) do kota 45 stopinj. Medtem ko globoko dihate, si tri minute predstavljajte, da ste eno z univerzumom. Na koncu vdihnite, se sprostite in zrak kratko zadržite v pljučih. Predstavljate si, da neka vesoljna sila kot magnet vleče od vas vse negativno in odvečno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije