NAPOVED

Astrologinja Lenka: Dajmo si mero

Na nebu sta Venera in Neptun R v eksaktni opoziciji.
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv

Danes je nedelja, dan Sonca, vendar je Sonce v natančnem kvadratu s Saturnom, ki ga zavira, omeji, blokira, kot da mu ne dovoli, da bi pokazal svoj pravi Jaz, in je še vedno brez moči in volje.

Retrogradni Mars je na višini Sonca, kjer je poln samega sebe, a še vedno obrnjen v notranjosti sebe, še posebej, ker je v natančnem kvadratu z Jupitrom, ki je v največjem padcu in največji nemorali, zato ga lahko brez težav ponese v kakšno večjo finančno zapravljivost in pretiravanja v vsem na splošno. Dajmo si mero.

A zato se moramo odpreti, da damo čim več topline in nežnosti sebi, od tam naprej pa izžarevamo in nesebično dajemo vsem. Sonce nam daje toploto, vitalnost, energijo, pošilja te angelske niti vsem enako na planetu Zemlja, pri njem ne obstaja delitev, hej revni ste, bogati, majhni, veliki, črni, beli – zanj smo vsi enaki, le kdo je samo pripravljen te nevidne Angelske Niti sprejeti.

Luna je še vedno v svojem padu in svoji globini v Škorpijonu, njen prvi aspekt pa je sekstil z Venero iz Device. To je srečanje dveh jokajočih in razočaranih Duš in zdaj je trenutek, da malo pojamrata, da si svetujeta, kako naprej, in se spodbujata za naprej v prihodnost. Luna bo naredila tudi trigon z retro Neptunom, zato jo bo s svojim magnetom počasi izvlekel iz težkih in žalostnih misli ter jo s svojo močno karizmo potegnil in navdihnil, da naredi nekaj lepega zase in za druge.
Na nebu sta Venera in Neptun R v eksaktni opoziciji.
Astrološka karta. FOTO: Lenka Stanič
Astrološka karta. FOTO: Lenka Stanič

Ali je Venerina ljubezen čista, odprta, ali je odprta, da verjame, se preda, ne da bi bila nekaj, kar jo zadržuje in pravi hej, ustavi se, pa on ti laže, te vara, ne spoštuje, govori neresnico, spet boš doživela veliko razočaranje, še zdaj si ne boš opomogla od vsega.

A ne samo da je Luna pred tem naredila aspekt z obema, dala jima je malo nasvetov in moči, kako vse to premagati, kako se približati, kako obrniti svojo nemoč v moč, še posebej zato, da Venera začne bolj verjeti vase in se bolj ceniti, da se ceni, da se ne boji, ko ji kdo preveč obljublja, naj sprejme, itak je v zemeljski Devici, ki je ne pusti odlepiti in oditi.

Danes je dan, da ne gremo čez analizo in izračun, koliko in kaj bomo dobili, posebej v ljubezni, ampak se prepustimo, zaupajmo sebi, verjamemo, da lahko resnično ljubezen dobimo, še posebej, če se to zgodi v službi na delovnem mestu.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije