WWE

V enem dnevu umrli trije rokoborci

Samo eden izmed njih je bil že upokojen.
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

V svetu ameriške profesionalne rokoborbe (wrestlinga, op. p.), posebej v organizaciji WWE, je smrtnih primerov zagotovo več kot v ostalih športih. Ta vikend so za vedno zaspali kar trije rokoborci in samo eden izmed njih je bil že upokojen.

Legendarni Nikolai Volkoff, v 80-ih let prejšnjega stoletja je uprizarjal ruskega hudobneža, je umrl star 70 let v bolnišnici, menda zaradi dehidracije in še nekaterih neznanih vzrokov. Bil je tudi član tako imenovane WWE-dvorane slavnih. Vanjo so ga sprejeli istega leta kot Hulka Hogana, Rowdyja Roddyja Piperja in Irona Sheika, sama velika imena wrestlinga.

Brickhouse Brown se je poslovil po boju z rakom prostate, star šele 57 let. Brian Lawler je umrl v zaporu v Tennesseeju. Tam se je obesil, a ko so ga pazniki našli, je bil še živ. Prepeljali so v bolnišnico in ga priklopili na aparature, ki so ga ohranjale pri življenju. Nekaj ur pozneje so sporočili, da je 46-letnik izgubil bitko za življenje.





Vsi trije so se tako pridružili dolgemu črnemu seznamu umrlih rokoborcev v zadnjih letih, na katerem so med drugimi Macho Man, Ultimate Warrior, Mr. PerfectBritish BulldogYokozuna, Big Boss Man, Chris BenoitEddie Guerrero ...




 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije