ČAS ZA DRUŽENJE Z NAJBLIŽJIMI

KZS pojasnil, zakaj košarkarjev ne bo pred navijače

Zvečer so povabljeni na zabavo Luke Dončića.
Fotografija: Košarkarji so se z navijači srečali na Brniku po vrnitvi iz Japonske. FOTO: Voranc Vogel
Odpri galerijo
Košarkarji so se z navijači srečali na Brniku po vrnitvi iz Japonske. FOTO: Voranc Vogel

Slovenska košarkarska reprezentanca ni osvojila olimpijskega odličja, a za nekatere navijače so varovanci Aleksandra Sekulića vseeno 'zlati'. Na Brniku so jih v nedeljo popoldne pozdravili mnogi, danes pa jih ne bo na sprejem na Kongresnem trgu. Ob 21. uri bodo športni navdušenci lahko pozdravili olimpijske junake, še pred tem pa bosta ob 18.30 na Brdu pri Kranju olimpijsko reprezentanco sprejela predsednik republike Borut Pahor in ministrica za izobraževanje, znanost in šport Simona Kustec. Košarkarska zveza Slovenije (KZS) je pojasnila, zakaj košarkarjev ne bo.


Čas za sprostitev


»Košarkarje in strokovni štab v naslednjih dneh hitro že čakajo klubske obveznosti pred začetkom nove sezone, po dveh mesecih reprezentančnih aktivnosti in odsotnosti z doma pa bodo fantje skušali ujeti nekaj prostih dni za druženje s svojimi najbližjimi. Tako vse športne navdušence obveščamo, da se torkovega sprejema članov olimpijske reprezentance na Kongresnem trgu v Ljubljani košarkarska ekipa zaradi odsotnosti članov reprezentance na žalost ne bo mogla udeležiti,« so zapisali v sporočilu, v katerem so se vsem navijačem zahvalili za njihovo podporo.

Se pa bodo košarkaški reprezentanti danes zvečer vendarle veselili. Kot je Zoran Dragić potrdil v oddaji 24ur zvečer, so povabljeni na zabavo po podpisu večmilijonske pogodbe, ki jo je Luka Dončić sklenil s svojim dosedanjim klubom v NBA Dallas Mavericks. Po podpisu pogodbe bo ob 15. uri tudi novinarska konferenca, sledila pa bo zabava, na kateri bo zbranim pela Severina.

image_alt
Navijaška norišnica na letališču, košarkarji so si vzeli čas za avtograme (FOTO in VIDEO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije