PAMETNO IGRIŠČE

Goran Dragić vtisnil pečat v Mariboru (FOTO)

V Športnem parku Tabor so odprli pametno košarkarsko igrišče
Fotografija: Goran Dragić in Saša Arsenovič, župan Maribora, sta zaigrala drug proti drugemu.
Odpri galerijo
Goran Dragić in Saša Arsenovič, župan Maribora, sta zaigrala drug proti drugemu.

Slovenski košarkarski as Goran Dragić je obiskal Maribor in slavnostno odprl prvo pametno košarkarsko igrišče v vzhodni Sloveniji. Na Taboru se je zbrala množica obiskovalcev in enbeajevca navdušeno pozdravila, pred dogodkom pa ga je v mestni hiši sprejel župan Mestne občine Maribor Saša Arsenovič.
Pametno igrišče je pokalo po šivih.
Pametno igrišče je pokalo po šivih.

Športna igrišča v Mariboru imajo dolgo tradicijo, košarkarsko igrišče, ki sta ga uredili Mestna občina Maribor in Fundacija Gorana Dragića v sklopu projekta #podamigram, pa je v novi podobi in s številnimi aktivnostmi namenjeno bodočim košarkarskim upom. Ob glavnem igrišču so obnovili in uredili tribuno za gledalce, na južni strani pa zgradili tudi dodatno manjše pomožno igrišče.


»Zahvaljujem se Goranu in fundaciji, da so v organizaciji mestne občine desetim mladim Mariborčanom omogočili obisk Miamija in dveh legendarnih tekem. Upam tudi na sodelovanje v prihodnosti. Goran je eden tistih, ki dokazujejo, da je sanje mogoče živeti in doživeti, in s tem ko je njemu uspelo, daje upanje, da lahko uspe komur koli izmed vas mladih, za vas pravzaprav gradimo vse to,« je ob tej priložnosti dejal mariborski župan. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije