GANLJIVO

Fotografija nogometaša in mrtve hčerke, ki ti stre srce

»Nemogoče je opisati bolečino, ki jo čutimo,« je zapisal nogometaš.
Fotografija: Skupaj so preživeli le dve uri. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Skupaj so preživeli le dve uri. FOTO: Zaslonski posnetek

Vratar belgijskega nogometnega kluba Gent Yannick Thoelen preživlja najtežje trenutke svojega življenja. Namesto da bi užival v sreči očetovstva in v naročju držal svojo hčer, jo je moral pokopati. Pred šestimi dnevi se mu je rodila Lia, ki pa je dve uri po rojstvu umrla.

»Danes zjutraj okoli 7.20 je bila naša princesa Lia Thoelen v naših rokah. Bila je velik borec, a je prišla prezgodaj na ta svet. Vrisknila je, pustila, da se dotaknemo njenih nogic, pokazala nam je jezik, s svojimi malimi, a popolnimi ročicami je zgrabila prste. Upali smo, da bo ta trenutek trajal večno. Neverjetno kratek čas, ki smo ga lahko preživeli skupaj, sta bili dve najlepši uri v mojem življenju. Nemogoče je opisati bolečino, ki jo čutimo. Vedno bova ponosna mama in oče najini mali deklici. Zahvaljujeva se vsem za tople besede in podporo, sedaj pa bi želela malo časa in miru. Lia ima veliko mesto v najinih srcih,« sta ob fotografiji sporočila žalostno vest nogometaš in njegova žena Kim.


Mali deklici so se poklonili tudi v očetovem klubu z minuto tišine pred začetkom tekme Genta in Sporting Anderlechta. »Moč za Kim in Yannicka,« je pisalo na enem izmed transparentov, ki so ga razvili navijači.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije