Predstavitvena informacija

Svetovno prvenstvo v nogometu! Kako lahko stavite kar v živo?

Veliki športni turnirji, ki odmevajo po svetu, so vrhunec športnega dogajanja za številne države, športnike in navijače, ki z nestrpnostjo pričakujejo uspešne nastope svojih favoritov.
Fotografija: Thinkstock 
Odpri galerijo
Thinkstock 

Veliki športni turnirji

Veliki športni turnirji, ki odmevajo po svetu, so vrhunec športnega dogajanja za številne države, športnike in navijače, ki z nestrpnostjo pričakujejo uspešne nastope svojih favoritov. Športno vročico je opaziti tudi pri velikem zanimanju za športne stave. Številni navijači svojega favorita podprejo tudi tako, da stavijo na njegov uspeh. Ob razburljivih tekmah letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu, ki je v Rusiji že v polnem zagonu, je Športna loterija slovenskim športnih privržencem, ki igrajo športne stave, ponudila novo možnost v igrah na srečo. Vsako svetovno prvenstvo prinese nove razburljive tekme in junake.
 

Športna loterija 
Športna loterija 

Letošnji »Mundial« pa je prinesel novost tudi za igralce Športne loterije

Ravno ob začetku svetovnega prvenstva v nogometu lahko prvič na svojega favorita stavijo tudi v živo med trajanjem športnih dogodkov. Ob več kot 20.000 različnih športnih dogodkih, ki se tedensko zvrstijo na stavni listi Športne loterije, bodo slovenski igralci lahko na določene vplačali tudi stave v živo. Te so novost v široki ponudbi iger na srečo, ki jih Športna loterija ponuja tudi na spletu. Igralci, ki na svojega favorita stavijo pri Športni loteriji, pa naredijo tudi dobro delo za slovenski šport, saj se prihodki od koncesij namenjajo tudi Fundaciji za šport.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije