NA DIRKI PO ITALIJI

Pogačar ponovno ganil: poglejte, kaj je naredil, ko je ob njem tekel mladi navijač (VIDEO)

Dal mu je bidon. S podobno potezo se je izkazal že pred nekaj dnevi.
Fotografija: Pokazal je, da mu ni vseeno za mlade navijače. FOTO: Luca Bettini Afp
Odpri galerijo
Pokazal je, da mu ni vseeno za mlade navijače. FOTO: Luca Bettini Afp

Tadej Pogačar na letošnji Dirki po Italiji kaže izjemne predstave. Z zmago na današnji 20. etapi si je tako rekoč že zagotovil skupno zmago. Na tej tritedenskih dirk pa ne navdušuje samo s kolesarjenjem. Pred nekaj dnevi je navdušil s tem, ko je tekmovalcu nasprotne ekipe Giuliu Pellizzariju predal očala in rožnato majico vodilnega. S podobno potezo pa je navdušil tudi na današnji etapi.

Pogačar je na današnji etapi v nekem trenutku prejel bidon, ki pa ga je takoj predal mlademu navijaču, ki je tekel ob njem. S tem ga je zagotovo zelo razveselil.

S takšnimi potezami naš kolesar pridobiva nove in nove navijače, ki pa jih je imel že do danes ogromno po vsem svetu. V času pisanja tega članka je imel na primer na instagramu že več kot 1,5 milijona sledilcev, kar je res visoka številka. Do Dončićevih 9 milijonov mu sicer še nekaj manjka, a tudi njegova številka je impresivna.

Pred Pogačarjem je jutri še zadnja etapa na Dirki po Italiji, ki jo mora le še mirno pripeljati do konca. Pred njenim začetkom ima ogromnih 9 minut in 56 sekund prednosti pred drugouvrščenim Danielom Martinezom

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije