V NEZAVESTI

Znane so posledice hudega padca Tima Gajserja

Poletel je predaleč, ob pristanku z glavo udaril ob krmilo svojega motorja in pri tem izgubil zavest.
Fotografija: FOTO: Honda Pro Racing
Odpri galerijo
FOTO: Honda Pro Racing

MANTOVA –​ Tim Gajser je na dirki v okviru priprav na novo sezono, ki se čez dva tedna pričenja v Argentini, hudo padel. Gajser je na enem od skokov na progi v Mantovi poletel predaleč, se ob pristanku z glavo udaril ob krmilo svojega motorja in pri tem izgubil zavest.


Poglejte si posnetek: Grozljivka! Gajser negiben obležal sredi proge


Gajser je pristal na nasprotnem delu skoka, ob trdem pristanku pa z glavo udaril ob krmilo in nezavesten obležal na tleh. Morali so ga odnesti na nosilih in zdravniško oskrbeti pred potjo v bolnišnico. Gajser je bil na dirki na tretjem mestu za Antoniem Cairolijem ter Jeremyjem van Horebeekom.

Z AMZS so sporočili, da je Gajser utrpel dvakratni zlom čeljusti. »Ne morem dojeti, kaj se je sploh zgodilo in kakšno smolo je imel Tim. V tem trenutku nam je zelo težko. V bolnišnici so poklicali specialista, ki bo Tima nocoj operiral,« je povedal Timov oče in trener Bogomir Gajser in dodal, da bo operacija trajala predvidoma tri ure. Po njegovih besedah Tim drugih hujših poškodb k sreči ni utrpel, več pa bodo pokazale nadaljnje preiskave.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije