SLOVENSKI NAVIJAČI V MIAMIJU

Užaljeni in razočarani Dragić: Nihče se noče srečati z menoj

Hit je Luka Dončić.
Fotografija: Goran Dragić. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Goran Dragić. FOTO: Jože Suhadolnik

LJUBLJANA – V teh dneh je na Floridi še kako domače in zabavno, saj se je na težko pričakovano tekmo med moštvoma Miami Heat in Dallas Mavericks odpravilo skoraj dva tisoč Slovencev. Prvič si bosta iz oči v oči stala naša zvezdnika Goran Dragić in Luka Dončić.

Slovenci ne bodo priložnosti izkoristili le za obisk znamenitih plaž, kjer je temperatura morja 26 stopinj, temveč tudi za ogled otoka Key West, zabaviščnega parka v Orlandu, močvirja Everglades z aligatorji, Nasinega centra in Kennedyjevega vesoljskega izstrelišča Cape Canaveral.

Za Dragića ni bilo zanimanja

Kot je povedal Jure Uranjek iz Kompasa, je njegova agencija aranžmaje za Miami dala na trg šele v sredini februarja.

Goran Dragić in Luka Dončić. FOTO: Jože Suhadolnik
Goran Dragić in Luka Dončić. FOTO: Jože Suhadolnik
»Takrat je bil komplet treh tekem v Teksasu. Odpeljali smo 80 navijačev, ki so si ogledali dve tekmi v Dallasu in eno v Houstonu. Organizirali smo tudi srečanje z Dončićem, a tokrat v Miamiju to ne bo mogoče, ker gre za gostujočo ekipo. Za druženje z Dragićem pa ni bilo posebnega zanimanja, Luka je pač hit pri nas,« je razložil Uranjek, čigar agencija strankam poleg prej omenjenih destinacij omogoča tudi ogled teniškega turnirja, ki tačas poteka prav v Miamiju, in festivala elektronske glasbe Ultra, ki se bo začel v petek. 

Kot je Dragić povedal za Ekipo, ni nihče od organizatorjev ali navijačev stopil v stik z njim. Na vprašanje novinarja, ali po tekmi načrtuje druženje s slovenskimi navijači, je košarkar odgovoril, da ne. »Ne, moram povedati, da ne načrtujem ničesar. Našel se ni nihče, ki bi z menoj stopil v stik in storil kaj v tej ali podobni smeri. Skratka, nič, tako da ...«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije