PREGLED LETA 2023

Špekulacije glede trenerja slovenskih skakalcev in prizori z Ljubljanskega maratona so vas pustili brez besed

Kateri so najbolj brani članki v naši športni rubriki? Predstavljamo vam top deset vsebin, ki so vas v iztekajočem se letu najbolj zanimale.
Fotografija: Na Ljubljanskem maratonu so bili primorani posredovati tudi reševalci. FOTO: Črt Piksi
Odpri galerijo
Na Ljubljanskem maratonu so bili primorani posredovati tudi reševalci. FOTO: Črt Piksi

Deseto mesto si je prislužil zdaj že nekdanji švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović. Septembra je v Stožicah potekala dobrodelna tekma, namenjena žrtvam poplav in na kateri je zaigral tudi on sam. Z objavo na Instagramu je svoje sledilce opozoril na našo državo in ji naredil lepo reklamo.

image_alt
Poglejte, kakšno sliko je delil veliki Ibra in naredil lepo reklamo Sloveniji

Na devetem mestu je žalostna vest. Košarkarski klub Janče je na družbenem omrežju oktobra objavil srce parajočo novico, da je za vedno zatisnil oči mladi, komaj 15 let star košarkar Mark Marolt.

image_alt
Slovenski košarkarski svet žaluje, umrl je 15-letni Mark

Na osmem mestu najdemo članek o dobesedno grozljivih informacijah o smrti češkega smučarskega skakalca, za katerim je žaloval tudi naš nekdaj uspešni smučarski skakalec Jernej Damjan.

image_alt
Na dan prišle grozljive informacije o smrti smučarskega skakalca, žaluje tudi Jernej Damjan

Na sedmem mestu se je znašel odziv premierja Roberta Goloba po neverjetni vožnji Primoža Rogliča, ki mu je posledično prinesla zmago Na dirki po Italiji.

image_alt
Ste videli odziv Roberta Goloba po neverjetni vožnji Primoža Rogliča?

Šesto mesto zaseda članek o najslavnejšem slovenskem navijaču Aleksandru Javorniku, poznanem po nadimku Admiral, ki je v Italiji, potem ko se je odpravil navijat za naše odbojkarje, za las ušel smrti.

image_alt
Najslavnejši slovenski navijač v Italiji za las ušel smrti

Na petem mestu je oče našega košarkarskega šampiona Luke Dončića. Saša Dončić je bi namreč presenečen nad evforijo Japoncev med časom svetovnega prvenstva v košarki, na katerem je tekmovala tudi slovenska reprezentanca. Ni mislil, da bo na Okinavi videl toliko dresov z napisi Dončić.

image_alt
Oče Luke Dončića: Nisem si mislil, da bom to videl

Na četrtem mestu je posnetek o grdem padcu smučarskega skakalca Petra Prevca v Planici. Gledalcem je namreč zastal dih, potem ko je naš skakalni šampion padel pri razdalji 70 metrov in se kotalil proti doskočišču.

image_alt
Gledalcem zastal dih: v Planici grd padec Petra Prevca (FOTO + VIDEO)

Tudi v letu 2023 vas je zanimalo zdravstveno stanje Michaela Schumacherja. Informacije o stanju po smučarski nesreči legendarnega dirkača leta 2013 so še vedno omejene, a marca je v javnost kljub temu prišla novica s sporočilom, da je »tam, vendar ga ni«. Članek je zasedel tretjo mesto med najbolj branimi vsebinami na rubriki Šport v 2023.

image_alt
Takšno je zdravstveno stanje Michaela Schumacherja danes (VIDEO)

Na drugem mestu najdemo članek o Ljubljanskem maratonu. Praznik teka, na katerem so bili tekači iz kar 68 držav (več kot 4500 tujcev je bilo na startu), je potekal v dokaj sončnem, a vlažnem vremenu, le ob koncu teka najboljših je udeležence nekoliko zmočil dež. Nekateri prizori pa so vam dobesedno vzeli dih.

image_alt
Prizori z Ljubljanskega maratona, ki vam bodo vzeli dih (FOTO)

V 2023 pa vas je, kar se športa tiče, najbolj navdušil članek o glavnem trenerju slovenskih skakalcev Robertu HrgotiSlovenski skakalci so v Planici po zmagi Timija Zajca na posamični tekmi osvojili še naslov svetovnih prvakov na ekipni tekmi na veliki napravi. Špekuliralo se je, da bo Hrgota ob koncu sezone postal zanimivo ime tudi na mednarodnem skakalnem trgu ter zapustil skakalce ...

image_alt
Hrgota po zlati medalji zapušča skakalce? »Vsak dela za denar, a na koncu ...«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije