Predstavitvena informacija

SPAR To Go za vse priložnosti

Vsi si vsak dan želimo nekaj časa samo zase. Ta čas je tudi odmor za malico ali kosilo, žal pa je pogosto zelo kratek. Da boste od njega odnesli čim več, vam rešitev ponuja SPAR s svojim receptom za popoln obrok, SPAR To Go. Čaka vas pester nabor svežih jedi, pripravljenih v trgovini.
Fotografija: Spar TO GO FOTO: Spar Slovenija
Odpri galerijo
Spar TO GO FOTO: Spar Slovenija

SPAR To Go – vedno in povsod

Ni važno, kateri del dneva je in česa ste si danes zaželeli. V trgovinah SPAR in INTERSPAR vas čakajo jedi za vse okuse, pripravljene v trgovini, nared, da jih odnesete s sabo. Kam jih boste odnesli, je povsem vaša izbira – teknejo v šoli, med odmorom, za službeno malico, po poti domov, za večerjo z družino, med sprehodom, na klopci ob reki … Vedno in povsod!

Odličen uvod v nov dan

Okusen zajtrk prija vsem, saj vemo, da se po jutru dan pozna. Zato vam SPAR To Go ponuja odlične jogurte s kosmiči za vse, ki zjutraj prisegate na mlečne izdelke. Čaka vas tudi sveže, dišeče, sočno sadje v raznoraznih kombinacijah – zakaj ne bi dneva začeli z vitaminov polno dozo sadja v dvoje, recimo ananasa in melone? Pa chia puding s kakavom za vse jutranje sladkosnede … Če pa vam na prazen želodec bolj prija kaj »slanega«, posezite po sendviču. Zanje smo uporabili izdelke naše Pekarne SPAR  in  ostale vrhunske sestavine – razne salame, namazi in sveža zelenjava vas čakajo v številnih vrstah sendvičev.

Lahko kosilce

V množici pisanih solat z najrazličnejšimi dodatki bo vsakdo našel kaj zase. Letošnja posebna novost je motovilec z jagodami, belim sirom in pinjolami. Na voljo so vam še različne testeninske solate, morska solata, večje družinske solate, tunina solata … Za vse navdušence nad lahkimi obroki so na voljo tudi wrapi – sveža zelenjava in dodatki (piščanec, tuna), zaviti v tortiljo. Lahko jih pogrejete v mikrovalovni pečici, okusni pa so tudi hladni. 

Za bolj lačne

Za vse bolj lačne, ki jim solata ne zadostuje, so v trgovinah SPAR in INTERSPAR na voljo najrazličnejše tople jedi: okusne tople pice in bureki, kaneloni, zvitki, krompirček, pečene in ocvrte mesne in ribje jedi, niso pa pozabili tudi na tiste, ki prisegate na jedi na žlico.

Prijazna postrežba, odličen okus

SPAR To Go tople jedi vam bodo postregli prijazni prodajalci, pri katerih se lahko dogovorite tudi za naročilo narezka, če slučajno kmalu pričakujete goste. Poleg tega vas pri solatnem baru čakajo tudi solatni prelivi in pribor, zato tudi te skrbi ne boste imeli. Vse jedi so sveže pripravljene v trgovini, odličnega okusa in narejene iz najboljših sestavin. Poglejte, kaj vse so vam pripravili v trgovinah SPAR in INTERSPAR in uživajte v njihovem receptu za popoln obrok!

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije