NASVET

Okrasna tabla iz navadne deske

Na gradbišču si izprosimo meter in pol dolgo desko, jo očistimo in prebarvamo.
Fotografija: Na desko lahko obesimo slike, fotografije, tudi poletne športne copate.
Odpri galerijo
Na desko lahko obesimo slike, fotografije, tudi poletne športne copate.

Fotografije s potovanj ali umetniške slikarije običajno zložimo v mapo in nato obležijo v predalu. Včasih, ampak le včasih jih damo v okvir in pribijemo na steno. Pa vendarle, če želimo polepšati dom, si lahko omislimo okrasno desko, na katero lahko lepimo, pribijamo ali kako drugače pritrjujemo slike in fotografije pa tudi sporočila in pisemca.
Morda jo imamo v drvarnici ali v kleti, če ne, lahko denimo na gradbišču prosimo delavce za kakšno odsluženo, ki je ne potrebujejo. Doma jo očistimo z žično krtačko, izrežemo nagnite in strohnjene dele ter jo na koncu obrišemo z vlažno krpo.
Počakajmo kakšen dan, da se posuši, nato pa jo prebarvajmo v odtenek svetlo modre, sive ali celo bele, odvisno od barve stene, na katero jo bomo pritrdili.
Pametno je, da jo najprej premažemo z osnovno barvo, ki se dokaj hitro posuši, nato pa jo obarvamo z akrilno barvo na vodni osnovi.
Če želimo, nanjo pritrdimo okvire standardnih mer, v katere bomo vstavili fotografije, lahko pa te kar neposredno pritrdimo na desko.
Desko obesimo na steno z vsaj dvema vijakoma, najbolje tako, da jo na kavljasta vijaka obesimo. Tako jo bomo lahko v vsakem trenutku sneli in očistili.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije