OKUŽENI PREDSEDNIK

V teh luksuznih prostorih se zdravi Trump, zanj skrbi 7000 ljudi (FOTO)

Ameriški predsednik se zdravi v vojaški bolnišnici.
Fotografija: FOTO: White House Via Reuters
Odpri galerijo
FOTO: White House Via Reuters

Stanje ameriškega predsednika Donalda Trumpa, okuženega s koronavirusom, je po navedbah zdravnikov dobro, in četudi je sprva sporočil, da bo okreval doma in tam nadaljeval delo, so ga manj kot 24 ur pozneje prepeljali v vojaško bolnišnico Walterja Reeda v Washingtonu.

Trampa zdravijo najboljši in najbolj cenjeni zdravniki v ZDA, skupaj pa naj bi zanj skrbelo okoli 7000 ljudi, piše Daily Mail. Nastanjen je v enem od šestih luksuznih predsedniških apartmajev, ki so v medicinskem centru, v sklopu katerega sicer potekajo tudi intenzivne raziskave in razvoj cepiva proti novemu koronavirusu, namenjeni visokim gostom in predstavnikom Bele hiše.
 

Preberite tudi: Zdravnik: Trump se počuti dobro, vir CNN pa: Stanje je skrb vzbujajoče


To razkošno bolniško stanovanje je opremljeno z najsodobnejšo varnostno in medicinsko opremo. Tako pravi admiralka Connie Mariano, ki je bila osebna zdravnica Georgea W. Busha in Billa Clintona. Zadnji predsednik, ki je potreboval hospitalizacijo v tej bolnišnici, je bil sicer Ronald Reagan, ko je bil težko ranjen v atentatu leta 1981.

V predsedniškem krilu so poleg sobe za okrevanje s bolniško posteljo tudi ambulanta, sprejemnica za goste, delovna soba, kuhinja, jedilnica in konferenčna soba. Fotografije so sicer iz leta 2007.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije