ŠKANDALOZNE TRDITVE

Srbi obtožujejo predsednika, da ima harem s spolnimi sužnjami

Domnevno je ena izmed suženj neposlušnost plačala z življenjem.
Fotografija: Hashim Thaçi (levo) je bil v preteklosti kosovski premier, zdaj pa je predsednik države, ki je Srbi ne priznavajo. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Hashim Thaçi (levo) je bil v preteklosti kosovski premier, zdaj pa je predsednik države, ki je Srbi ne priznavajo. FOTO: Reuters

PRIŠTINA – Da med Srbi in kosovskimi Albanci ni veliko ljubezni, ni nobena skrivnost, zato tudi ne preseneča članek o predsedniku Kosova Hashimu Thaçiju, ki ga je objavil srbski portal srbin.info. V njem piše, da ima Thaçi v središču Prištine v kleti neke stavbe harem z 52 spolnimi sužnjami, ki morajo zadovoljevati njegove prijatelje, tuje diplomate, pripadnike Kforja in Eulexa, orgije pa da trajajo tudi po več dni. Po besedah 19-letne Ukrajinke N. N., ki se je rešila iz harema, ko je njena družina plačala 80.000 dolarjev, na orgijah ne manjka alkohola in drog. Povedala je še, da je Thaçi imel spolni odnos z njo, a je bil tako omamljen zaradi kokaina, da je komaj kazal znake življenja.

 Ubil jo je pred vsemi

»Nobena izmed deklet ni Albanka. Nekaj jih je z Balkana, na desetine je Rusinj, ena je temnopolta iz Kameruna, dve sta Kitajki. Tam na mesec porabijo na kilograme kokaina in drugih drog. Ni stvari, ki jo dekleta iz harema lahko zavrnejo. Ena izmed deklet iz Kolumbije, Dolores, je svojo neposlušnost plačala z glavo – v jedilnici jo je pred vsemi s pištolo ubil član Thaçijevega varovanja,« je N. N. po pisanju portala povedala ruskim obveščevalcem.

V haremu je bilo vedno najmanj pet članov Thaçijevega varovanja, med njimi Čečen, ki je Ukrajinko, potem ko ga je spolno potešila, varoval in tudi pomagal organizirati, da jo je njena družina lahko odkupila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije