SKRIVNOSTNA RUSINJA

Po dolgem času v javnosti domnevna Putinova ljubica: njen videz sprožil številna vprašanja (FOTO)

Zlata olimpijka Alina Kabajeva se je pojavila na domoljubnem dogodku v Rusiji, marsikdo je ni prepoznal.
Fotografija: Špekuliralo se je, da se Alina skriva v zasebni hiši v Švici ali pa v jedrskem bunkerju v Sibiriji. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Špekuliralo se je, da se Alina skriva v zasebni hiši v Švici ali pa v jedrskem bunkerju v Sibiriji. FOTO: Twitter

Zasebno življenje Vladimirja Putina prekriva tančica skrivnosti, o njem se veliko govori in ugiba, a ve zelo malo. Domnevna ljubica ruskega predsednika, nekdanja ritmična gimnastičarka, danes političarka, Alina Kabajeva (38), ki naj bi Putinu rodila štiri otroke, se je prvič po dolgem času pojavila v javnosti, najbolj pa je presenetil njen videz. Mnogi so namreč opazili, da je Alina videti popolnoma drugače, da je najbrž uporabila botoks in polnila, nekateri pa so namigovali, da imata s Putinom istega plastičnega kirurga. Ruski Cosmopolitan je med drugim zapisal, da je nekateri oboževalci sploh niso prepoznali.

image_alt
Poglejte, kaj je naredila Putinova ljubica, da se izogne sankcijam

Patriotski dogodek promocija Putinove »posebne vojaške operacije« v Ukrajini?

Alina, oblečena v živo rožnato obleko s cvetlicami, se je v prejšnjem tednu pojavila v moskovski areni VTB na dobrodelnem športnem dogodku, poimenovanem po njej. Zlata olimpijka je pozirala z mladimi športniki, iz ozadja so zvenele domoljubne pesmi, ki jih je izvajal vojaški zbor, okoli njih pa je poplesaval zloglasni simbol Z, sinonim za vojno v Ukrajini. Čeprav dogodek zaznamuje zmago Rusije nad nacisti v drugi svetovni vojni, je večina prepričana, da je bila to promocija Putinove »posebne vojaške operacije« v Ukrajini.

image_alt
O Putinovi ljubici razkrili šokantne podatke: skriva se na tajni lokaciji

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije