KRALJEVA KRI

Pisana druščina poglavarjev

Po letu 1412 bo na norveški prestol spet sedla ženska. Brunejski princ ima raje estrado kot vojsko.
Fotografija: Švedski princ Carl Philip je uživač in adrenalinski odvisnež.
Odpri galerijo
Švedski princ Carl Philip je uživač in adrenalinski odvisnež.

Po njihovih žilah se preteka modra kri. Za zdaj so še v senci staršev, a nekega dne bo krona na njihovih glavah. Dotlej pa je v njihovem življenju dovolj časa za navadne in malo manj navadne stvari.
Abdullah bin Zayed Al Nahyan, zdaj minister, bo nekoč emir.<strong> </strong>
Abdullah bin Zayed Al Nahyan, zdaj minister, bo nekoč emir.

Nadvse šarmanten in hudo zaželen je 38-letni švedski princ Carl Philip, tretji v vrsti naslednikov švedskega kralja. Ob naslovu princa se lahko pohvali tudi z nazivom värmlandskega vojvode. Končal je študij kmetijskega in podeželskega upravljanja, sicer pa bonvivan obožuje adrenalinske izzive, pri srcu so mu smučanje, dirkanje z avti in grafični dizajn.
Bržkone najbolj znan otrok na svetu je princ George.
Bržkone najbolj znan otrok na svetu je princ George.


Petinštiridesetletni Abdullah bin Zayed Al Nahyan je najmlajši sin pokojnega Zayeda bin Sultana Al Nahyana, emirja Združenih arabskih emiratov. Tudi Abdullah je tretji v vrsti čakajočih na, predvidevamo, izjemno mehak prestol. Trenutno je minister za zunanje zadeve. Pravijo, da je borec za pravice žensk in hudo aktiven v civilni sferi območja, ki leži na nafti.
Še pet let nima, pa se Georgeu Alexandru Louisu že priklanjajo in ga nazivajo – princ George Cambriški. Mali je sin vojvode in vojvodinje Cambriških oziroma princa Williama in Kate. Njegovo rojstvo je spremljalo na milijone ljudi po vsem svetu. V javnosti se je prvič pojavil med kraljevim obiskom Nove Zelandije in nemudoma postal pravcata modna ikona. Trenutno je tretji v vrsti čakajočih na prestižni prestol, takoj za dedkom Charlesom in očetom Williamom. Njegova prioriteta ta hip pa so igrače.
Haji Sharif Abdul Azim je brunejski princ, star 35 let in najstarejši otrok brunejskega sultana. Za devet mesecev so ga poslali v vojsko, a je playboy zdržal le teden dni. Raje ima življenje na veliki nogi, raje se druži z zvezdami, kot sta Lindsey Lohan in Pamela Anderson, neprimerno raje prireja velikanske in bogate zabave. Njegova rojstnodnevna zabava leta 2009 je bila razglašena za zabavo leta.
Bržkone najbolj znan otrok na svetu je princ George.
Bržkone najbolj znan otrok na svetu je princ George.

Princesa Sirivanavari Nariratana je stara 31 let in je hči tajskega princa Vajiralongkorna, ta je tajski prestolonaslednik. Princesa je umetniška duša, študirala je na akademiji lepih umetnosti na univerzi Čalalangkornu. Tudi v svetu mode je nadvse poznana, zato jo je moč vselej videti v prvih vrstah na pariških, milanskih ali newyorških tednih mode. Oblačila tudi sama dizajnira in so pravi azijski hit visoke mode.
Princesa Sirivanavari obožuje visoko modo.
Princesa Sirivanavari obožuje visoko modo.

Omenimo še najstniško princeso Ingrid, 14 let ji je in je druga v vrsti čakajočih na norveški prestol. Po njenem rojstvu je kraljevska družina doživela neverjeten vzpon priljubljenosti. Ingrid je druga v vrsti za prestol, pred njo je le njen oče. Zaradi reforme ni na njen status prav nič vplivalo rojstvo njenega brata, princa Sverra Magnusa leta 2005. Princesa bo tako prva norveška ženska vladarica vse od kraljice Margarete, ki je vladala od konca 14. stoletja do svoje smrti leta 1412. Že pri rosnih šestih letih je imela Ingrid svoj prvi javni govor. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije