Predstavitvena informacija

Kako si je avtor 30-sekundnega videoposnetka prislužil kar 10 let brezplačnega bivanja v hotelu na Jadranu

Tudi če ste zamudili poletje v Splitu, so hladnejši dnevi z velnesom in brezglutensko restavracijo Da’Mar hotela Marvie prav tako mamljivi.
Fotografija: FOTO: Marvie Hotel & Health
Odpri galerijo
FOTO: Marvie Hotel & Health

Letošnjo presenetljivo uspešno turistično sezono na Hrvaškem si bodo še posebej zapomnili gostje splitskega hotela Marvie Hotel & Health in Britanec Patrick Whelan, zmagovalec nagradne igre Reel Story of Croatia, ki je s svojim kreativnim Instagram reel videom osvojil neverjetnih 10 let bivanja za dve osebi v hotelu Marvie, in sicer vsako leto – v obdobju od 2022 do 2032 – tri brezplačne prenočitve z zajtrkom.

Čeprav ima Marvie naziv prvega zdravstvenega hotela, naj vas to ne zavede, saj je dokazal, da je lahko pobudnik na različnih področjih. Poleg zdravstvenih storitev, ki jih ponujajo v hotelu, med drugim fizioterapijo, estetsko medicino in dermatologijo, je Marvie Hotel & Health med prvimi na Hrvaškem kreiral zelo mikavno ponudbo, namenjeno digitalnim nomadom, v obliki dolgoročne namestitve in 50 % popusta vse leto, s tem pa odprl coworking prostor za svoje goste pa tudi vse spletne delavce v mestu ter omogočil plačilo storitev v kriptovalutah v sodelovanju s hrvaškim finteh startupom PayCekom.

Vrnimo se k nagradni igri »desetletja«. Vodstvo hotela se je pred začetkom poletja odločilo nagraditi svoje goste, hkrati pa promovirati destinacijo z izvirno nagradno igro, imenovano Reel Story of Croatia, v kateri so udeleženci imeli priložnost osvojiti glavno nagrado – 10 let bivanja v hotelu!

FOTO: Marvie Hotel & Health
FOTO: Marvie Hotel & Health

Vsi, ki so želeli sodelovati v nagradni igri, so morali izpolniti preprost pogoj, in sicer s pomočjo pametnih telefonov in v videoformatu reel na originalen in sproščen način ujeti lepote Dalmacije, trenutke sreče in zabave s poletnih počitnic na Hrvaškem ter posnetek deliti na svojem Instagram profilu. Kreativna ekipa hotela Marvie se je v množici odličnih reelsov odločila, da nagrado dodeli gostu iz Velike Britanije.

Hotelski gostje so nagradno igro sprejeli z odprtimi rokami, kratke videoposnetke, ki predstavljajo lepote hrvaške obale, užitke počitnikovanja, oglede zgodovinskih in kulturnih lepot ter narodnih parkov, pa so si uporabniki Instagrama z vsega sveta ogledali kar 120.000-krat.

Reelsi z motivi Splita in Dalmacije. FOTO: Marvie Hotel & Health
Reelsi z motivi Splita in Dalmacije. FOTO: Marvie Hotel & Health

Zadovoljstva z rezultati ni skrivala direktorica hotela Marvie Diana Rubić:

»Izjemno smo veseli, da so naši gostje prepoznali idejo in željo, da jim ustvarimo posebno poletje. Odzvali so se z odličnimi videoposnetki, ki izvirno prikazujejo lepote Splita, Dalmacije in Hrvaške, zaradi česar smo se znova zaljubili v našo prečudovito deželo. Še posebej nas veseli, da smo s to igro izpolnili osnovni cilj – promocijo celotne destinacije z organskimi videoposnetki, poslanimi v svet, ki so pregledani več kot 100.000-krat. Verjamemo, da smo s tem prispevali k promociji Hrvaške, in upamo, da je to šele začetek novega trenda, ki se mu lahko pridružijo vsi subjekti in institucije, ki se ukvarjajo s turizmom. Seveda bi se radi še enkrat zahvalili vsem našim gostom za sodelovanje in zmagovalcu Patricku Whelanu.«

Zmagovalec Patrick Whelan v svojem domu. FOTO: Marvie Hotel & Health
Zmagovalec Patrick Whelan v svojem domu. FOTO: Marvie Hotel & Health

Britanec je na svojem londonskem naslovu prejel tudi uradno potrditev nagrade, zmagovalni 30-sekundni reel, v katerem je delil svojo izkušnjo bivanja v Splitu in destinaciji, pa si lahko ogledate na spletni povezavi.

Zmagovalni reel:

Čeprav to ni bil prvotni namen, so se pri Marvieju odločili, da bodo drugo nagrado dodelili gostji Aine Webster za njen reel, in to v obliki treh brezplačnih prenočitev v letu 2022.

Hotel, ki vsekakor izstopa

Digitalni nomadi, kriptovalute, zdravstvene storitve, neposredna bližina morja, vse to razlikuje ta moderni splitski hotel od številnih drugih v Splitu, Dalmaciji in na Hrvaškem, k čemur dodatno prispeva tudi uspešna nagradna igra desetletja – Reel Story of Croatia, s katero so uspešno promovirali destinacijo. Takšne pobude vsekakor premikajo meje in perspektive turistične promocije sploh ter v hotelsko ponudbo vnašajo živahnost in kanček svežine.

Split kot destinacija za kratke počitnice v mestu in wellness vikend ter vrhunska brezglutenska restavracija

Hotel Marvie lahko svojim gostom po vznemirljivem poletju ponudi tudi marsikaj drugega v hladnejših mesecih. Split je vedno navdihujoča destinacija za kratke počitnic v mestu in zato je ta splitski hotel s svojimi različnimi vsebinami, kot so velnes Renevie z notranjim bazenom, savnami in masažnimi sobami, coworking prostor, brezglutenska restavracija Da'Mar pod vodstvom znanega chefa Martina Grubiše, odlično izhodišče za zdrave počitnice v mestu pod Marjanom, kjer lahko z malo sreče in kreativnosti osvojite neverjetno nagrado.

FOTO: Marvie Hotel & Health
FOTO: Marvie Hotel & Health


Naročnik oglasne vsebine je Marvie Hotel & Health

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije