HUDE OBTOŽBE

FOTO: Je ta človek ubil Davida (21)? Njegova mama že misli tako

Njegova smrt še vedno ni pojasnjena.
Fotografija: Umorjeni David Dragičević. FOTO: Facebook, Pravda za Davida
Odpri galerijo
Umorjeni David Dragičević. FOTO: Facebook, Pravda za Davida

DUNAJ – Suzana Radanović, mama ubitega mladeniča Davida Dragičevića, katerega smrt je še vedno nepojasnjena, je na svojem facebooku objavila fotografijo moškega in ga neposredno obtožila umora svojega sina.

»Inšpektor SUP-a Banja Luka, v prostem času sicer ubija otroke. Koliko zločinov še ima na vesti? Osebno je odgovoren za umor mojega Davida!!! Cvri se v pekli, ti in tvoji potomci,« je zapisala ob fotografiji.
Zapis mame pokojnega Davida. FOTO: posnetek zaslona
Zapis mame pokojnega Davida. FOTO: posnetek zaslona

Tedaj 21-letni David je izginil 18. marca lani v Banjaluki. Njegovo truplo so našli šest dni kasneje na rečnem obrežju. Njegovi someščani so se več mesecev zbirali na ulicah in zahtevali resnico, češ da je v umor vpleten tudi vrh policije.

Da so v umor njegovega sina vpletene oblasti, je prepričan tudi njegov oče Davor Dragićevič, ki je pred meseci trdil, da ima posnetek, ki naj bi pokazal, kdo je ubil njegovega sina.

V zaprti skupini Pravda za Davida na facebooku je objavil sedem posnetkov in fotografijo kamere, na kateri je domnevno skupina moških Davida pretepla, nato pa ga strpala v prtljažnik policijskega avtomobila. Davor je napovedal, da bo te domnevne dokaze še naprej objavljal.

Na zahtevo staršev so marca letos Davidove posmrtne ostanke prepeljali v Avstrijo, kjer so ga pokopali na Dunaju, saj njegova starša živita tam in ne želita, da je njun sin pokopan v deželi, kjer so oblasti krive za njegovo smrt. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije