SOOČENJE

VIDEO: Soočenje ali komedija? Tako je dvignil glas Karl Erjavec

Nov obraz, nova napaka, meni Erjavec.
Fotografija: Karl Erjavec na soočenju. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Karl Erjavec na soočenju. FOTO: Pop TV

LJUBLJANA – V soočenju prvakov strank z uspešnimi slovenskimi podjetniki je bilo precej pestro. Ko je tema nanesla na oblikovanje koalicije in morebitna nova povezovanja med strankami, je voditelja Uroša Slaka zanimalo, kaj bo v ponedeljek v primeru zmage SDS storil prvak upokojencev Karl Erjavec. »Si boste premislili, ko boste videli rezultate in boste v ponedeljek poklicali Janeza Janšo?« ga je vprašal. Erjavec je dejal, da ni bojazni, da se bi to zgodilo. »Jaz pozivam vse stranke, naj podpišejo oblikovanje levega bloka,« je spomnil. Prvak Desusa pa se je obregnil tudi ob kamniškega župana in predsednika LMŠ Marjana Šarca.


V soočenju je na koncu Erjavec poskrbel za šov. FOTO: Pop TV
V soočenju je na koncu Erjavec poskrbel za šov. FOTO: Pop TV

 »Nov obraz, nova napaka!«

»Kar se pa tiče Marjana, govori samo za naprej, za nazaj pa nič ne ve,« je prepričan Erjavec. »Nov obraz bo nova napaka! Mi potrebujemo izkušene ljudi,« je večkrat ponovil. »Oprostite, to pa ni več za poslušati,« je na napad odgovoril Šarec, medtem ko je Erjavec še kar vreščal: »Nov obraz, nova napaka!« Toda kamniški župan se ni dal. »Če ste tako vražje izkušeni, zakaj se že dve uri pogovarjamo, da nismo nikamor prišli?« Erjavec je dejal, da ga Kamnik ni preveč prepričal. »Poglejte Ljubljano! Poglejte Zorana Jankovića, kaj je naredil iz Ljubljane! Marjan, bodite resni!« je še zavpil, medtem ko sta si nenehno skakala v besedo. 

Preberite še Karl Erjavec posmehljivo: Ste jo nabadali ali kaj? Marjan, bodite resni!.

Vpitje med Šarcem in Erjavcem je prekinil voditelj Slak, ki je dejal, da bosta še imela možnost za izmenjavo mnenj, in sicer na zadnjem soočenju na Pop TV.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije