»ZMAGOVALCI IN PORAŽENCI«

Uf, ste videli, kako se Janša dela norca iz Goloba in Macrona, ki sta se slikala v letalu?

Predsednik SDS je objavil fotografijo »zmagovalcev« in »poražencev«.
Fotografija: Predsednik SDS je objavil pomenljivo  fotografijo. FOTO: Voranc Vogel
Odpri galerijo
Predsednik SDS je objavil pomenljivo  fotografijo. FOTO: Voranc Vogel

Kot je znano, je na evropskih volitvah v Franciji prepričljivo zmagal skrajno desni Nacionalni zbor, hud poraz pa je doživela politika predsednika Emmanuela Macrona, ki je razpustil parlament, za 30. junij pa sklical predčasne volitve.

image_alt
Ravs med poslanko SDS in Tino Gaber, vmešal se je tudi Janez Janša

In prav z Macronom se je v letalu fotografiral predsednik vlade Robert Golob, saj je na vladnemu falconu prišlo do manjše tehnične težave, zato je premier danes iz Bruslja v Pariz na podpis sporazuma o polnopravnem članstvu v Esi letel skupaj s francoskim predsednikom.

Janša s pomenljivo fotografijo o »zmagovalcih« in »poražencih«

To pa je zbodlo šefa opozicije, zato je predsednik SDS Janez Janša na omrežju X objavil fotografijo, kjer sam sestankuje s premierko italije Giorgio Meloni, ki je na evropskih volitvah v Italiji slavila s svojo stranko Bratje Italije. Ob tej fotografiji pa je dodal fotografijo slovenskega predsednika vlade in francoskega predsednika in zapisal: »Na številnih srečanjih v Bruslju so zmagovalci evropskih volitev razpravljali o glavnih izzivih, ki so pred Evropejci. Bila so tudi srečanja srečnih poražencev. Še dobro, da je EU polna srečnih ljudi«.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije