PROMETNA NESREČA

Na štajerki ostajajo večkilometrske kolone

Promet trenutno poteka po enem pasu.
Fotografija: Nesreča na štajerki. FOTO: S. I.
Odpri galerijo
Nesreča na štajerki. FOTO: S. I.

TROJANE, BLAGOVICA – Na štajerski avtocesti še odstranjujejo posledice jutranje prometne nesreče, v kateri se je prevrnil tovornjak, tovor pa se je raztresel po vozišču. Kot so sporočili iz PU Ljubljana, promet trenutno poteka po enem prometnem pasu proti Ljubljani in prav tako po enem prometnem pasu proti Celju. Še vedno so zastoji.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je na štajerski avtocesti med priključkoma Trojane in Blagovica pri predoru Podmilj proti Ljubljani zdaj zaprt samo še prehitevalni pas, promet poteka po voznem pasu. Še vedno so daljši zastoji na avtocesti, pa tudi na vzporedni regionalni cesti. Možen obvoz je Vransko–Kamnik–Ljubljana. Za osebna vozila Celje–Laško–Zidani Most–Trbovlje–Litija–Ljubljana ali Prebold–Trbovlje–Litija–Ljubljana. Proti Mariboru gre sedaj promet po voznem in počasnem pasu, še vedno pa je daljši zastoj, poroča prometnoinformacijski center.

Danes okoli 7.50 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na štajerski avtocesti pri viaduktu Petelinjek proti Ljubljani. V nesreči je bil udeležen voznik tovornega vozila s tujimi registrskimi oznakami, ki se je poškodoval in so ga odpeljali v ljubljanski klinični center. V nesreči se je tovorno vozilo prevrnilo, pri tem pa se je po vozišču razsula koruza.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije