KRADLJIVEC NA DELU

Med begom jo je izgubil, policija ga je našla v kanalu

Gre za 34-letnega osumljenca.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Alexander Demianchuk, Reuter
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Alexander Demianchuk, Reuter

Policisti PP Maribor II so 7. maja okoli 23. ure na Studencih v Mariboru obravnavali vlom na ograjeno dvorišče stanovanjske hiše.

V poročilu navajajo, da je neznani storilec takrat prerezal žičnato ograjo in z dvorišča odtujil motorno vibracijsko ploščo: »Po storitvi kaznivega dejanja se je s kraja odpeljal z osebnim avtomobilom, med vožnjo pa je z roko skozi okno držal odtujeno vibracijsko ploščo. Med vožnjo je z vibracijsko ploščo trčil v hitrostno oviro na cesti, zaradi česar mu je ta padla iz rok. Odtujeno orodje je nato pustil na kraju, sam pa je s kraja pobegnil.«

Policisti so med pregledom bližnje in širše okolice 34-letnega osumljenca izsledili in prijeli v delavnici stanovanjske hiše, kjer se je skril v kanal za popravila podvozij vozil. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je osumljenec, ki začasno stanuje na območju mesta Maribor, stari znanec policije.

Odtujeno vibracijsko ploščo so vrnili lastniku.

Osumljenca bodo zaradi utemeljenega suma kaznivega dejanja velike tatvine kazensko ovadili, poroča mariborska policijska uprava.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije