SRHLJIVO

Delodajalec naj bi mu odgriznil del prsta: objavljamo zdravniško dokumentacijo

Šlo naj bi za županskega kandidata Sašo Arsenoviča.
Fotografija: Saša Arsenovič. FOTO: Tadej Regent, Delo
Odpri galerijo
Saša Arsenovič. FOTO: Tadej Regent, Delo

MARIBOR – V Mariboru se za županski stol meri kar 18 kandidatov. Med njimi precej možnosti za uspeh pripisujejo poslovnežu Saši Arsenoviču. Včerajšnja soočenja na Pop TV pa so mnoge presenetila. Omenjeni kandidat za župana naj bi svojemu zaposlenemu odgriznil del prsta. Arsenovič tega ni zanikal, pravzaprav naj bi to storil v obrambi.

Po soočenju je v naš e-poštni nabiralnik priromala pošiljka, v kateri Arsenoviču očitajo, da ne govori resnice. Če je šel zaposleni s prstom v Arsenovičevo oko, kako je prst končal v ustih? »Iz priložene medicinske dokumentacije jasno izhaja, da je bil njegov zaposleni deležen še najmanj enega ugriza v hrbet – med lopatice,« se jezi pošiljatelj.

V uredništvu razpolagamo z več stranmi zdravniške dokumentacije, strnjene ugotovitve zdravnika pa razkrivamo v spodnjem izseku.

Odsek iz dokumentacije. FOTO: zdravniška dokumentacija
Odsek iz dokumentacije. FOTO: zdravniška dokumentacija

Ugotovljene poškodbe. FOTO: zdravniška dokumentacija
Ugotovljene poškodbe. FOTO: zdravniška dokumentacija

Seveda je treba poudariti, da je to ena plat zgodbe. Za pojasnila smo zato zaprosili tudi štab Saše Arsenoviča. Od tam so sporočili: »V tej zadevi gre za predvolilno manipulacijo z zgodbo staro 20 let. V podrobnosti se gospod Arsenovič ne bo spuščal, saj so se takrat z vsemi vpletenimi pogovorili in sporazumno dogovorili, da naredijo korak naprej. Zaupanja vpletenih gospod Arsenovič ne bo zlorabljal. Zakaj pa se nekdo 20 let po dogodku in tik pred volitvami odloči za pripovedovanje izkrivljene zgodbe, pa najbrž ve le on.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije