Nagradna igra: Na najboljši piknik s Slovenskimi novicami

Začenjamo novo nagradno igro, kot nalašč za tople dneve. Izpolnite prijavnico in se potegujte za glavni dobitek in še 30 drugih.
Fotografija: Če boste izžrebani, boste poskrbeli za piknik za vso družino. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Če boste izžrebani, boste poskrbeli za piknik za vso družino. FOTO: Guliver/Getty Images

Hajli, hajlo, na piknik zdaj gremo ... Ne le najožja družina, še razširjeno lahko povabimo in prijatelje, seveda vse v skladu s priporočili glede druženja, koronavirus je pač še vedno med nami. Potrebujemo torej prostor, veliko teraso, še bolje vrt, ki ga malce okrasimo, denimo z lampijončki pa vrtnimi svečkami, tudi balone lahko napihnemo, poskrbimo za zabavne igre, o teh smo nedavno pisali na Rajudoma, in je.
Za pivo bo poskrbela kraft pivovarna Tektonik.
Za pivo bo poskrbela kraft pivovarna Tektonik.

No, ni še, potrebujemo seveda še meso in zelenjavo pa pijačo, s katero bomo gasili žejo, in seveda žar, na katerem bomo hrustljavo zapekli vse dobrote. Nimate žara? Nič hudega, če bo sreča na vaši strani, ga dobite v novi nagradni igri vašega in našega najljubšega časopisa, ki se začenja prav danes.

Pravila so preprosta: vsak dan od danes pa do 24. junija bomo v tiskanih Slovenskih novicah objavljali prijavnico, ki jo morate le izpolniti in poslati na naš naslov. Poskusite lahko tudi prek spletne strani promo.delo.si/zar.


Tako, in s tem ste svoje opravili, le še pesti morate držati, da bodo roke, ki bodo med množico kuponov žrebale dobitnike, izžrebale prav vas. In kakšne so nagrade? Privlačne, seveda: 30 paketov za žar, ki vsebujejo bone za izdelke za žar Anton, Meso Kamnik, pivo Tektonik Triger, pakete začimb za žar in komplete izdelkov za žar. A to še ni vse, najbolj mamljiva je glavna nagrada, ki je zares bogata, prinaša piknik za vso družino, kot smo zapisali na začetku: srečnež bo domov odnesel žar na oglje, bone za žar izdelke Anton, Meso Kamnik pa nekaj zabojčkov piva Tektonik Triger, paket začimb Kotanyi in paket izdelkov za žar (lopatke za obračanje, vilice …).
Če boste izžrebani, boste poskrbeli za piknik za vso družino. FOTO: Guliver/Getty Images
Če boste izžrebani, boste poskrbeli za piknik za vso družino. FOTO: Guliver/Getty Images

In piknik se lahko začne, le kaj je lepšega kot hrana in pijača v družbi tistih, ki jih imamo najraje? Na žaru se najpogosteje znajde meso, čevapčiči, pleskavice, kotleti, klobase ... vse to pod blagovno znamko Anton ponuja podjetje Meso Kamnik, ki je del skupine Farme Ihan. S celovitim obvladovanjem od rojstva, vzreje, zakola in razseka zagotavljajo varno izbiro kakovostnega svežega slovenskega svinjskega in govejega mesa ter mesnih izdelkov. Ob dobri hrani prija dobra pijača, za to poskrbi kraft pivovarna Tektonik, ki deluje od leta 2015.


Kot pravi Marko Jamnik, glavni Tektonikov varilec: »Kakovostna piva, ki jih želimo ponuditi kupcem, dojemamo kot vrhunski kulinarični uživaški dogodek.« Ker so v pivo pač zaljubljeni, tudi v Triger, drugi zvarek stila ležak, začinjen izključno s slovenskimi sortami hmelja. Samo še lepo vreme naročite in ste na konju, pardon, pikniku. Torej: pisalo v roke in izpolnite priloženo prijavnico, če ne danes, pa jutri, če ne jutri, pa enkrat do 24. junija. Postanite žar mojster s Slovenskimi novicami! 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije