PREDSTAVITVENA INFORMACIJA

Celovito, uravnoteženo in aktivno življenje

Vsebine s področja športa, rekreacije, znanosti, tehnologije.
Fotografija: Aktivni s Polet.si. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Aktivni s Polet.si. FOTO: Shutterstock

Poletov portal je namenjen celovitemu, uravnoteženemu in aktivnemu življenju. Tu najdete kakovostne vsebine s področja športa, rekreacije, znanosti, tehnologije, tudi kulture in mode in seveda ekologije. Portal bralce seznanja z aktualnimi družbenimi in okoljskimi temami ter vprašanji in jih hkrati spodbuja k pozitivnemu pristopu k življenju. Že več kot deset let se trudimo biti stičišče slovenske športne rekreacije.

Naš portal ni namenjen klikanju in kratkočasenju, temveč branju. Da, branju. Tudi na internetu se da brati in ne samo klikati, pardon »surfati«. Kakovostne vsebine s področja športne rekreacije so naše glavno vodilo. Pridobili smo same vrhunske pisce iz svojih strok, vsi so preverjeno dobri, in še naprej se trudimo pridobiti tudi druge, hočemo razširiti vaša in naša obzorja, skupni imenovalec pa je jasno … športna rekreacija.

Zakaj bi brali Polet? Enostavno zato, ker na našem portalu lahko preberete vsebine, ki jih ne morete nikjer drugje na internetu, nekatere lahko samo še v naši tiskani reviji Polet. In še enkrat, dobri smo zato, ker sodelujemo s tistimi, ki pišejo dobre članke. Poletov bralec je zahteven ljubitelj športne rekreacije, je pa tudi začetnik, ki se šele spogleduje s športno aktivnim življenjem, zato smo toliko bolj odločeni, da postrežemo z najboljšim branjem …

Internet je morje portalov. V njem najdete vse živo in mrtvo. Za Poletove globine ni treba imeti škrg, ampak zgolj željo po kakovostnih vsebinah, ki pišejo o športni rekreaciji.

Obiščite www.polet.si!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije