USTAVLJEN

Mati 13-letnika zalotila pri posiljevanju 14-letnega prijatelja

Mladi posiljevalec je poleg 14-letnika spolno nadlegoval tudi 11-letno deklico.
Fotografija: 14-letnik je neutolažljivo jokal. FOTO: Thinkstock Getty Images/Istockphoto
Odpri galerijo
14-letnik je neutolažljivo jokal. FOTO: Thinkstock Getty Images/Istockphoto

DORSET – Britanka iz Dorseta je naletela na srhljiv prizor. Svojega 13-letnega sina je namreč zalotila med spolnim občevanjem s 14-letnim dečkom, ki so mu med samim aktom po licu tekle solze. Mladi posiljevalec, ki ga je nemudoma prijavila policiji, je bil osumljen tudi posilstva 11-letne deklice. Krivdo za oba primera je priznal.

Trinajstletnik je z obema žrtvama sicer prijateljeval. Mama zlorabljenega 14-letnika je na sodišču povedala, da se je vedenje njenega sina po tem strašnem dogodku izrazito spremenilo – tako doma kot tudi v šoli. »Ponoči teka gor in dol po stopnicah, pri tem pa glasno kriči,« je še dodala vidno pretresena. Kot je še pojasnila, je 13-letnik njenemu sinu uničil življenje. 

Posilil je tudi 11-letno deklico. FOTO: Thinkstock Getty Images/Istockphoto
Posilil je tudi 11-letno deklico. FOTO: Thinkstock Getty Images/Istockphoto


Mama 11-letnice je prav tako obupana, saj si njena hči ni več podobna, je povedala za britanski The Sun. »Postala je nasilna in jezna, taka ni bila nikoli prej,« je povedala.

Nasilnež bo po odločitvi sodišča moral 12 mesecev obiskovati skupino mladoletnih prestopnikov, kjer strokovnjaki pomagajo mladostnikom, ki zaidejo v težave.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije