ZDA

FOTO: Učenec narisal risbico, šola v šoku, moški že aretiran (33)

Obtožen je, da je grozil z ubojem in s fizičnim nasiljem. 
Fotografija: FOTO: Gulf County Sheriff
Odpri galerijo
FOTO: Gulf County Sheriff

GULF – Učenec je v šolo prinesel risbico, ki prikazuje množično streljanje. Kmalu zatem je policija iz okrožja Gulf na Floridi aretirala moškega, ki mu je skiciral to domačo nalogo.

Na risbici je poleg masakra tudi šola v plamenih, mrtvi ljudje pa ležijo v mlaki krvi. Neki moški na njej strelja z orožjem, dodani so celo detajli, ki prikazujejo zvoke krikov ubitih in streljanja. 
Sheriff Harrison announces the arrest of Robert Paul Alexander Edwards (33) of Mexico Beach, FL. Edwards was arrested today and charged with violating Florida State Statute 836.10 - Written threat to kill or do bodily injury. https://t.co/z0dVUA8VEa @PSJ_Star @WJHG_TV @WMBBTV pic.twitter.com/Y5thsXGVVW
— Gulf County Sheriff (@GulfCountySO) December 2, 2017

V zvezi z risbico so aretirali 33-letnega Roberta Paula Alexandra Edwardsa, a mediji ne poročajo, ali gre za očeta oziroma člana družine dečka, ki je risbico prinesel v šolo. Možakar je obtožen, da je grozil z ubojem in s fizičnim nasiljem. 

»V naši državi smo že prevečkrat doživeli grozovite tragedije po šolah,« je povedal predstavnik tamkajšnje policije Mike Harrison. Dodal je še da so Edwardsa izprašali, a da ni sumov, da bi napad v resnici načrtoval.  

  

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije