V ZDA

Dve leti pogrešano deklico našli živo pod stopnicami

Našli so jo v dedkovi hiši.
Fotografija: Stopnice, pod kateremi so našli skriti prostor. FOTO: Policija, Saugerties
Odpri galerijo
Stopnice, pod kateremi so našli skriti prostor. FOTO: Policija, Saugerties

Leta 2019 so se v medijih pojavile fotografije pogrešane Paislee Shultis, ko je imela vsega štiri leta. Stekla je iskalna akcija, a je niso našli. Njeni ugrabitelja naj bi bila biološka mati in oče Kimberly Cooper in Kirk Shultis, ki sta izgubili skrbništvo nad njo. Nypost.com poroča, da je izginila tisti dan, ko bi jo morala predati pristojnim službam. Njena starejša sestrica je bila na tisti dan v šoli in je bila nato nameščena pri zakonitem skrbniku.

V zadnjem času so sledi kazale, da Paislee skrivajo na posestvu njenih starih staršev v Saugertiesu v zvezni državi New York pri Shultisovih. Stekla je policijska akcija in preiskovanje prostorov. Eden od detektivov je opazil, da je s stopniščem nekaj narobe. S svetilko je posvetil med razpoke in zagledal nekaj, kar bi lahko bilo videti kot odejica. Odstranili so nekaj lesenih stopnic in zagledal par nogic. Odstranili so jih še več in v majhnem, mrzlem in vlažnem prostoru zagledali deklico z ugrabiteljem – z biološko materjo.

Zdravstveno osebje je deklico nemudoma pregledalo in ugotovilo, da je v dobrem zdravstvenem stanju. Nato jo je prevzel zakoniti skrbnik, pri katerem je tudi njena sestrica. Policija je razkrila, da jo je Paislee prepoznala.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas