TRAGEDIJA NA IGRIŠČU

Dalibor poljubil mamo in umrl

Po tekmi se ni vrnil domov.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/istockphoto

KOZARICE – Dalibor Brdar (33) je v slovo poljubil mamo Draginjo (65) in vzel nekaj denarja, da bo lahko po nedeljski tekmi soigralce iz NK Nafta peljal na pijačo, saj je imel rojstni dan. Domov se ni vrnil. »Tako kot vsakič, si je pripravil stvari za tekmo in mi dejal, da bo vzel nekaj denarja, da pogosti svoje prijatelje,« je za portal 24sata dejala Draginja. »Ponj so z avtom prišli prijatelji. Ob odhodu me je poljubil v slovo, se nasmehnil in pomahal. Takrat sem ga zadnjič videla živega.«

»Dalibor se je zgrudil, mislil sem, da se je spotaknil in da je samo padel, vendar se ni več premikal. Pritekli so sodnik, vratar in preostali igralci. Začeli so vpiti, naj nekdo pokliče rešilca,« je zadnje trenutke Daliborjevega življenja opisal Ivan Pal (39), tajnik NK Nafta. Ko so prišli reševalci, so ga začeli oživljati, a mu žal niso mogli pomagati. 

Objokana mama: Moje življenje nima več smisla

»Vzgajala sem ga sama, vse sem naredila, da bo postal dober človek in to mi je tudi uspelo,« je mati dejala novinarjem. Po njenih besedah je Daliborjev oče ob smrti njunega sina ni niti poklical. »Zakaj ni bog namesto njega vzel mene, Moje življenje tako in tako nima smisla?« je še dejala objokana mama. Vzrok smrti bo znan, ko bo opravljena obdukcija. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije