POBEG

Voznica (75) povzročila prometno nesrečo in pobegnila

Policisti so jo že izsledili.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Marko Feist 
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Marko Feist 

Zjutraj so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom, ki se je zgodila prejšnji dan v popoldanskih urah na območju Nove Gorice, natančneje na Prvomajski ulici.

Ugotovljeno je bilo, da je povzročiteljica z osebnim avtomobilom pred prehodom za pešce trčila v drug osebni avtomobil in s kraja odpeljala, ne da bi drugemu udeležencu nudila ustrezne podatke ali o tem obvestila policijo.

Prometni policisti so 75-letno povzročiteljico danes izsledili in bodo uvedli hitri postopek z izdajo odločbe zaradi kršitve določb zakona o pravilih cestnega prometa.

Pobegnil še en voznik

Prometna nesreča s pobegom pa se je na območju novogoriške policijske uprave zgodila tudi v ponedeljek zvečer. Ob 20.30 so bili obveščeni o nesreči na lokalni cesti blizu naselja Tolminski Lom z udeležbo dveh osebnih vozil.

Voznica je vozila po lokalni cesti iz Mosta na Soči proti Tolminskemu Lomu. Pred naseljem je v nepreglednem levem ovinku po njenem smernem vozišču iz nasprotne smeri pripeljal neznani voznik neznanega osebnega avtomobila. Voznica se je z vozilom umikala desno in pri tem zadela odbojno varnostno ograjo. Prav tako je med njunimi vozili prišlo do oplazenja z vzvratnimi ogledali.

Neznani voznik na kraju ni ustavil, ampak je nadaljeval vožnjo proti Mostu na Soči. Ko ga bodo izsledili, bodo proti njemu ustrezno ukrepali.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas