PROMETNA NESREČA

Voznika odpeljali v bolnišnico, povzročitelj pobegnil (FOTO)

Na regionalni cesti Lenart - Gornja Radgona se je popoldan pripetila prometna nesreča s pobegom povzročitelja.
Fotografija: FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
FOTO: Mediaspeed

Ob 14.25 se je na regionalni cesti Gornja Radgona – Benedikt, izven naselja Ihova, pripetila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov. Po poročanju Mediaspeed je mlajši moški vozil osebni avto Peugeot 206 v smeri proti Gornji Radgoni, ko mu je z vožnjo v škarje, po njegovi strani vozišča nasproti pripeljalo neznano vozilo. Da bi preprečil trk, se je voznik Peugeota umikal, zapeljal preko robnika in trčil v betonski zid.

Ob trku v betonski zid ga je prevrnilo na streho in je šele po dobrih petdesetih metrov drsenja obstal na cestišču, piše Mediaspeed. Poškodovanega so reševalci odpeljali v bolnišnico, policisti pa so pričeli z iskanjem pobeglega povzročitelja. 

Po poročanju PU Maribor je pobegli voznik vozil avtomobila srebrne barve.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija naproša morebitne očividce, da o nesreči obvestijo najbližjo policijsko postajo oziroma Postajo prometne policije Maribor na številko 02 450 20 30 ali pokličejo na številko 113, ali anonimno številko policije 080 1200.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je bila cesta Lenart-Gornja Radgona zaradi nesreče zaprta pri Ihovi.

FOTO: Mediaspeed
FOTO: Mediaspeed
FOTO: Mediaspeed
FOTO: Mediaspeed
FOTO: Mediaspeed
FOTO: Mediaspeed

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije