ŠE EN ROP

Oborožena in zamaskirana moška oropala pošto

Na Teharjah sta poštnim delavcem grozila s pištolo in zahtevala denar. Policisti prosijo za pomoč.
Fotografija: Veliko dela imajo policisti (in vojaki) z iskanjem roparjev. FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Veliko dela imajo policisti (in vojaki) z iskanjem roparjev. FOTO: Oste Bakal

Včeraj malo pred 18. uro sta tik pred zaprtjem pošte dva zamaskirana moška vstopila v prostore poslovalnice pošte na Teharjah, zaposleni zagrozila s pištolo in zahtevala denar. Ko sta dobila denar, sta pobegnila.

Oba storilca sta bila mlajša. Eden je bil visok okoli 165 cm, drugi pa okoli 180 cm. Oblečena sta bila v temna oblačila, oba sta imela na glavi črni volneni kapi, čez obraz sta si nadela črni ruti. Eden je bil oborožen.

Vse, ki so pred ropom ali po njem v bližini poštne poslovalnice opazili opisana moška ali morda vozilo, s katerim bi se lahko pripeljala in odpeljala, policisti prosijo za informacije. Sporočijo naj jih na telefonsko številko 113. Policisti jim bodo hvaležni.

Par dni nazaj rop pošte v Veržeju

Kot kaže, roparjem zadnje dni še posebej dišijo poštne poslovalnice v manjših krajih. V sredo je oborožen ropar iz pošte v Veržeju ukradel 6800 evrov. Uslužbenki je grozil s pištolo in ta mu je izročila denar. Policisti kljub postavljenim barikadam niso bili uspešni pri lovu na roparju, tako da je ta še vedno na prostosti. 

Preberite tudi: 
Drama na pošti: policija je blokirala ceste in išče storilce (FOTO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije