TRAGEDIJA

Kdo je vozil motor v desnem ovinku, ki je vzel življenje Klemna (31), policija ne ve

Zgodilo se je v noči na nedeljo.
Fotografija: Žalostni dan v Orehovici. FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Žalostni dan v Orehovici. FOTO: Dejan Javornik

V noči na nedeljo se je zgodila huda prometna nesreča v Orehovici pri Izlakah, kjer je življenje izgubil 31-letnik. Kot smo poročali, je policija ugotovila, da sta bili obe osebi na motorju brez čelade in da ju je pred nesrečo opazil policist. In ju skušal ustaviti, a tega nista storila. 


V treh dneh ob očeta in sina


Malo za tem je policist naletel na prizor nesreče, kjer je umrl 31-letnik, 21-letnik pa je s kraja odšel huje poškodovan. Na PU Ljubljana je dan kasneje Refik Hodžić povedal, da je za 31-letnika preiskovalni sodnik odredil obdukcijo in odvzem krvi, prav tako je odvzem krvi in urina odredil za 21-letnika, ki je bil s hudimi poškodbami prepeljan v UKC Ljubljana.

V nesrečo vpleteno še drugo motorno vozilo

Želijo ugotoviti, ali sta bila pod vplivom alkohola ali nedovoljenih substanc. Policisti preverjajo tudi obceste kamere, da bodo morda lahko ugotovili, kdo je upravljal motor in kako je bilo v nesrečo vpleteno še drugo motorno vozilo. Osebi na motorju sta se peljali po regionalni cesti iz smeri Zagorja proti Trojanam, pri tem pa je voznik v kraju Orehovica v desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom. Zaradi neprilagojene hitrosti je motor drsel po vozišču in trčil v nasip ob cesti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije