POBEG

Pobeglega voznika izsledili

Voznik je v ponedeljek v Mengšu zbil peško in pobegnil. Ženska je lažje ranjena, policija preiskuje kaznivo dejanje.
Fotografija: Za peško so poskrbeli domžalski reševalci. FOTO: PGD Mengeš
Odpri galerijo
Za peško so poskrbeli domžalski reševalci. FOTO: PGD Mengeš

MENGEŠ – Brezvestnega voznika, ki je v ponedeljek zjutraj na križišču Slovenske in Gorenjske ceste v Megšu z avtomobilom zbil peško in pobegnil, so policisti izsledili. Ženska na srečo ni bila huje poškodovana, a vozniku zaradi pobega kljub temu grozi kazenska ovadba.
 

Zbil jo je na prehodu


Po poročanju republiškega centra za obveščanje se je nesreča zgodila ob 5.21, poleg policistov pa so posredovali Gasilci PGD Kamnik in Mengeš, zavarovali in razsvetlili kraj nesreče ter pomagali reševalcem NMP Domžale. »Policijska uprava Ljubljana je bila obveščena o prometni nesreči, ki se je zgodila v Mengšu, udeležena sta bila voznik osebnega vozila in peška. Po doslej zbranih obvestilih se je zgodilo, ker je voznik osebnega vozila na prehodu za pešce odvzel prednost pred peško. Ta se je pri tem lažje telesno poškodovala, z reševalnim vozilom so jo odpeljali v klinični center v Ljubljani, voznik pa je odpeljal s kraja nesreče,« nam je pojasnila Aleksandra Golec, tiskovna predstavnica PU Ljubljana.


Policisti so kmalu izsledili vozilo in voznika, in sicer na območju Kamnika. »Zaradi suma kaznivega dejanja nadaljujejo zbiranje obvestil, o ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo,« je še sporočila Golečeva.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije