REŠEVALNA AKCIJA

Mlada voznica zapeljala s ceste, v avtu našli belo prašnato snov (FOTO)

Nasedla je na brežini potoka.
Fotografija: Reševali so jo tudi gasilci. FOTO: Zvonko Žekš
Odpri galerijo
Reševali so jo tudi gasilci. FOTO: Zvonko Žekš

Sinoči so iz Uprave RS za zaščito in reševanje sporočili, da je ob 17.49 zunaj Pertoče v občini Rogašovci prišlo do prometne nesreče. Voznica osebnega vozila je zapeljala s cestišča in nasedla na brežini bližnjega potoka. Gasilci PGD Murska Sobota so pomagali reševalcem NMP Murska Sobota, odklopili akumulator na vozilu in ga izvlekli nazaj na cestišče.

Reševali so jo tudi gasilci. FOTO: Zvonko Žekš
Reševali so jo tudi gasilci. FOTO: Zvonko Žekš
Kot smo na kraju nesreče izvedeli od domačinov in očividcev, je bilo v nesreči udeleženo eno vozilo z mlajšo voznico za krmilom. Ko je zapeljala s ceste na dovoz ene izmed bližnjih hiš, je vožnjo nadaljevala po travniku okoli 200 do 300 metrov daleč, nato pa je z vozilom nasedla na brežini bližnjega potoka. Očividci prav tako pravijo, da ni želela zapustiti avtomobila, v vozilu pa so domnevno našli bel prašek. Kakšnega, še ni znano.


Pri PU Murska Sobota so potrdili, da je voznica v Pertoči zapeljala z vozišča. Kraj nesreče je zavarovan, je potrdila tiskovna predstavnica murskosoboških policistov Suzana Rauš in dodala, da je bila udeleženki prometne nesreče nudena nujna medicinska pomoč.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije