SREČA V NESREČI

FOTO: Bager se ni mogel ustaviti, trčil je v trgovski objekt

Po odpovedi zavornega sistema je zadel trgovski objekt in dve vozili, nastala je večja materialna škoda.
Fotografija: Zaletel se je v stavbo. FOTO: O.B. 
Odpri galerijo
Zaletel se je v stavbo. FOTO: O.B. 

CEZANJEVCI – V petek nekaj po 17. uri se je na ljutomerskem območju zgodila še druga nenavadna nesreča, ki se je kljub vsemu srečno končala, saj ni bilo človeških žrtev. Po trčenju voznice osebnega avtomobila v slaščičarno v Ljutomeru se je namreč pet ur pozneje nekaj podobnega zgodilo v Cezanjevcih, dober streljaj od prleške prestolnice Ljutomera.

Med vožnjo po klancu navzdol je bagru odpovedal zavorni sistem, kar je privedlo do trčenja v dva avtomobila in poslovno-stanovanjski objekt. Najprej se je zaletel v opel astro, ki je bila parkirana na parkirišču, nato pa v trgovski objekt Pušenjak. Obenem je na parkirišču pred trgovino bager od zadaj zadel še vozilo peugeot 306, pri čemer je na srečo zgrešil dva otroka, ki sta sedela na zadnjih sedežih. Na koncu ga je odbilo na drugo stran ceste, kjer je pristal v cipresah.

Ponesrečencev pri tem ni bilo, tako da se je kljub vsemu vse srečno končalo. Poleg avtomobilov so uničeni dvorišče omenjenega poslopja, streha in prednja stena pisarne, kar pomeni, da je nastala večja materialna škoda. 

Zanimivo pa je omeniti, da so sosedje in sovaščani na kraju, takoj po opravljenem policijskem ogledu, nesebično pomagali odstraniti razbitine na objektu ter razbit avto in bager.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije