DRUŽINA TRUMP

Trumpova bi skoraj vzela savdskega princa

Vanessa Trump se je z milijarderjem Al Saudom dobivala tri leta. Po napadih na newyorška dvojčka je moral princ zapustiti ZDA.
Fotografija: Vanessa in Donald Trump ml. imata pet otrok.
Odpri galerijo
Vanessa in Donald Trump ml. imata pet otrok.

Vanessa Trump, kmalu bivša snaha ameriškega predsednika, to skorajda ne bi postala, saj je pred leti malo manjkalo, pa bi se poročila s savdskim princem.

Vanessa, žena Donalda Trumpa ml., se je s Khalidom bin Bandarjem bin Sultanom Al Saudom dobivala med letoma 1998 in 2001, resno sta se menda pogovarjala tudi o poroki, vse skupaj pa se je končalo po terorističnih napadih na newyorška dvojčka. Princ in njegov oče sta nedolgo po 11. septembru 2001 zapustila Združene države Amerike, saj so ju povezovali z osumljenci za napade, teroristično mrežo Al Kaida. Al Saud, uspešni poslovnež, ki je kariero začel na sedežu Združenih narodov, se je na koncu poročil z britansko aristokratinjo Lucy Caroline Cuthbert, Vanessa pa se je 2005. poročila s sinom Donalda Trumpa, s katerim imata pet otrok.

Leta 2011 sta se z Lucy poročila na matičnem uradu v Oxfordu.
Leta 2011 sta se z Lucy poročila na matičnem uradu v Oxfordu.

Marca letos je sicer vložila zahtevek za ločitev, saj naj bi jo mož dolga leta varal. Al Saud, čigar žena je nečakinja vojvode Northumberlandskega, je v mladosti obiskoval veliko istih šol kot britanska princa William in Harry, med njimi kolidž Eton in vojaško akademijo Sandhurst. Princ ima tudi doktorat iz prava in diplomacije. Lani je postal veleposlanik Savdske Arabije v Nemčiji.

Princ in Lucy Cuthbert nista imela velike poroke, kot bi bilo pričakovati za savdskega milijarderja in nečakinjo vojvode, čigar premoženje ocenjujejo na 350 milijonov evrov, ampak sta si večno zvestobo obljubila na matičnem uradu v Oxfordu ob prisotnosti le peščice gostov. Za obred sta odštela 200 evrov, nevesta je nosila preprosto kratko belo obleko in plašček v enaki barvi ter skromen šopek belega cvetja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije