ZAVAJA SLEDILCE

Šok, na instagramu pozabila na filter in razkrila, kakšna je v resnici (FOTO in VIDEO)

Pravi videz Jessice Alves, bolj znane kot »človeška barbika«, je bil razkrit po začetku oddajanja na instagramu, ko je pozabila uporabiti enega od številnih filtrov na platformi.
Fotografija: Jessica ni takšna, kot se zdi na fotografijah. FOTO: Instagram, Jessicaalvesuk
Odpri galerijo
Jessica ni takšna, kot se zdi na fotografijah. FOTO: Instagram, Jessicaalvesuk

Brazilska manekenka (38), obsedena z lepoto, je opravila številne operacije, da bi imela videz barbike, med drugim je spremenila spol (Jessica Alves je bila nekoč moški). Pravi, da se zdaj končno počuti srečno, zadovoljno, želi si najti novo ljubezen ter upa, da bo nekoč postala mama.

A za tem bujnim in brezhibnim videzom se skriva vse kaj drugega. Po nepričakovani napaki na instagramu je namreč pri oddajanju v živo iz nočnega kluba milijonom svojih privržencev razkrila, kakšna je v resnici.

Na posnetku, ki so ga kasneje predvajale tudi številne zabavne oddaje, je »človeška barbika« s kamero mobilnega telefona zelo blizu svojega obraza. Tako je pokazala, da je koža veliko bolj porozna kot na fotografijah, ki jih običajno deli. Poleg tega je imela brez prednosti, ki jih ponuja digitalna tehnologija, tudi precej manj izoblikovan nos ter manj zapeljive oči. Alvesova je v nekaj sekundah po snemanju spoznala svojo napako in aktivirala enega od filtrov.

Tudi na portalu onlyfans

Kljub napaki pa je neustrašna in kaže, da ima še vedno veliko število oboževalcev. V svojih zadnjih objavah je delila fotografije, na katerih je zelo pomanjkljivo oblečena, prisotna pa je tudi na omrežju onlyfans, kjer objavlja svojo goloto. Po poročanju nekaterih medijev je na onlyfans že zaslužila svoj prvi milijon dolarjev.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas