FANTAZIJE

Sanjari o kanibalizmu in nasilnem seksu

Armie Hammer naj bi ženskam pisaril o divjih seksualnih fantazijah. Ko se je poročil, je poskušal ukrotiti divje spolne želje.
Fotografija: Priznal je, da je užival v vlogi dominantnega ljubimca.
Odpri galerijo
Priznal je, da je užival v vlogi dominantnega ljubimca.

Armie Hammer, zvezdnik ganljivega filma Pokliči me po svojem imenu, si na tihem želi, da bi ženske vpile njegovo ime, njihovi vzkliki pa da bi bili morda pomešani z rotenjem in celo jokom. Serija zasebnih sporočil, ki naj bi jih ameriški igralec med letoma 2016 in 2020 po družabnih omrežjih pošiljal več ženskam, a se je zdaj znašla na twitterju, je namreč razkrila zvezdnikove skrite spolne fantazije, nikakor ne omejene na nežno ljubljenje v postelji v soju romantične svetlobe sveč.

V njem se očitno skriva tudi temnejša, divja plat. FOTO: Osebni Arhiv
V njem se očitno skriva tudi temnejša, divja plat. FOTO: Osebni Arhiv
Ne, modrookega igralca naj bi žejalo po precej bolj mračnih spolnih praksah, vse od sadomazohizma prek (zaigranega?) posilstva do kanibalističnih skomin.
 

Sesal bi njeno kri


Ne, to je lažno! To je bil prvi odziv zvezdnikovih oboževalcev, ki se jih je prijel vzdevek Charmies, ko je anonimna ženska, ki naj bi ji Armie »dvoril« s svojimi seksualnimi sporočili, ta spustila v širni svet. Kar je sprožilo manjši plaz, saj so njenemu razkritju sledile še druge s podobnimi izkušnjami s hollywoodskim lepotcem.

Tatu na prstancu naj bi dokazoval, da je seksualna sporočila res tipkal Armie. FOTO: Osebni Arhiv
Tatu na prstancu naj bi dokazoval, da je seksualna sporočila res tipkal Armie. FOTO: Osebni Arhiv
»Sem 100-odstotni kanibal. Želim te pojesti,« naj bi ji tipkal in dodal, da je bilo to priznanje zanj kar malce strašno, saj da te svoje fantazije doslej še ni delil z nobeno. V drugem sporočilu je priznal, da ji želi sesati kri, še pred tem pa sanjaril, da bi v rokah držal njeno še utripajoče srce. A medtem ko ga en dan muči lakota po ženskem mesu in krvi, bi kateri drug večer – vsaj sodeč po sporočilih – raje poslušal ženski jok in čutil njihove solze.

»Posiljujem te na tleh, z nožem, pritisnjenim ob tvoj vrat. Jokaš in kričiš. Počutim se kot bog. Vse drugo ob tem zbledi od dolgočasja,« se bere niz sporočil, v spet drugem, nedavnem iz lanskega leta pa oriše scenarij, kako žensko lovi in zbije na tla, ko mu želi uiti.

Zvezdnikovi privrženci so bili za sporočila, ki niso za rahločutne ter v katerih (domnevno) Armie o ženskah govori kot o muckah in žrtvah, prepričani, da so lažna. V odgovor pa je ženska, ki je zanetila to razburjenje, poskušala dokazati avtentičnost s fotografijo, ki ji jo je poslal med sporočili. Na njej sicer ni njegovega obraza, le roka na scenariju, a je več kot zgovorna drobna tetovaža na prstancu. Prav takšna, kakršno si je zvezdnik vtisnil malce po poroki z zdaj skoraj bivšo ženo Elizabeth Chambers pred desetimi leti. In če jih fotografija ni prepričala, se je na twitterju pojavil še avdioposnetek, na katerem Hammer govori o izzivalnih sporočilih, ki jih je poslal osebi, s katero je bil zapleten v precej perverzno razmerje.

Med snemanjem filma Rebecca naj bi se zapletel s soigralko Lily James, kar ga je lani stalo zakon.
Med snemanjem filma Rebecca naj bi se zapletel s soigralko Lily James, kar ga je lani stalo zakon.
»Napisano je bilo veliko takšnega, s čimer se večina ne more poistovetiti. Sprevrženega, fetišističnega, mnogi bi se ob marsičem pošteno zdrznili,« doni moški glas. A čeprav bi se s sodobno tehnologijo tudi tega lahko potvorilo, pisateljica Jessica Ciencin Henriquez, ki je šla z igralcem septembra lani na zmenek, ni potrebovala več dokazov. Verjela je vsem objavljenim sporočilom in to jasno in glasno čivknila. V prid pa zvezdniku, ki se na seksualni škandalček, ki raste okoli njega, še ni odzval, ne govori niti njegova preteklost, saj ni prvič, da se je zaradi svojih posteljnih praks znašel v središču medijske pozornosti.
 

Nadenj šla z mesarskim nožem


Igralec, ki smo ga gledali tudi v akciji Mož iz agencije U.N.C.L.E., se je leta 2010 zaobljubil Elizabeth, s poročnimi zaobljubami pa ji ni le prisegel večne ljubezni, pač pa samemu sebi tudi, da bo umiril svojo divjo naravo, zaradi katere ga je žejalo po drznejši, za okuse mnogih skoraj mejni spolnosti.


»Če si poročen s feministko, kot sem sam, naj rečem le, da sem včasih užival v tem, če sem bil lahko dominanten ljubimec. Rad sem žensko grabil za vrat, ji vlekel lase in podobno. A ko se poročiš, se tvoj spolni apetit spremeni. Ne trdim, da trpim, toda svoje žene pač ne morem vleči za lase. Preveč jo spoštujem, da bi z njo počel stvari, ki si jih želim početi,« se je razgovoril po treh letih zakona, čeprav bi te besede že hitro najraje vzel nazaj. A ker tega ni mogel, se je izgovoril, da je spoznal, da ni najbolj pametno dajati intervjujev v pijanem stanju, saj lahko hitro deliš več, kot bi želel. No, tako je govoril, čeprav se iz tega ni ničesar naučil, saj se je štiri leta pozneje, pisalo se je leto 2017, spet znašel v središču neželene pozornosti, ko je všečkal objave, povezane s sadomazohističnim seksom.


Vnovič pa se mu je tudi preveč iskreno razvezal jezik, ko se je spomnil ene svojih bivših ljubimk, ki naj bi ga kar med seksom poskušala zabosti. Z mesarskim nožem, ker naj bi resnična ljubezen puščala brazgotine. »Seveda sem brž prekinil razmerje. No, čez sedem mesecev.« 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas