POROKA DESETLETJA

Poroka Cecinega in Arkanovega sina: Po očetu dobro streljam

Objavljeno 25. november 2019 09.22 | Posodobljeno 25. november 2019 10.31 | Piše: S. N.

Nevesta se je poročila v obleki, ki jo je pred 25 leti nosila  Ceca.

Cecin edini sin se je poročil. FOTO: Instagram
Včerajšnja nedelja je bila v srbskih medijih dan za težko pričakovano poroko Veljka Ražnatovića in Bogdane Rodić. Veljko, sin Željka Ražnatovića Arkana in Svetlane Cece Ražnatović, se je poročil po srbskih običajih. Po nevesto se je odpravil v njeno rodno mesto Titel, kjer je mrgolelo novinarjev in fotografov, ki so dogodek spremljali iz minute v minuto. Srbski mediji so zapisali, da gre za poroko desetletja.


Bogdana se je poročila v obleki, ki jo je pred 25 leti na svoji poroki nosila Ceca.  Ženin je po srbskih običajih streljal v jabolko in ga v prvo zadel. Svatom je sporočil, da dobro strelja po očetu, piše Index.


Par se je nato cerkveno poročil v cerkvi svetega Save v Beogradu, nato pa se je zabava nadaljevala v enem od luksuznih hotelov.


Otroka Arkana in Cece, Veljko in Anastasija, imata v Srbiji status zvezde, srbski mediji pa so se razpisali o vseh možnih podrobnostih s poroke (o svatih, jedilnikih, pevskem programu, honorarju nastopajočih itd.)


Veljko se sicer ukvarja z boksom, Anastasija pa je uspešna manekenka in pevka. Ceca se je na poroki izjemno zabavala in ni skrivala ponosa nad Veljkom, ki bo kmalu dopolnil 23 let.
Deli s prijatelji