RAZKRITI NAČRTI

Oblikovalka je postala princesa

Princ Filip Karađorđević in princesa Danica se želita vrniti v Beograd . Enaintridesetletnica bi se rada posvetila človekoljubni dejavnosti.
Fotografija: Princesin oče je znani srbski slikar Milan Marinković - Cile. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Princesin oče je znani srbski slikar Milan Marinković - Cile. FOTO: Instagram

Sredi oktobra se je srbski princ Filip Karađorđević poročil z Danico Marinković, ta je s poroko prevzela naziv princesa. Danica je prej delala kot grafična oblikovalka, a se poslej poklicu ne bo več veliko posvečala. Tako vsaj pravi njena mati Beba Marinković, ki je razkrila, čemu bo njena hči v prihajajočih letih namenila največ pozornosti. »Rada bi se ukvarjala s humanitarnim delom, da bi pomagala vsem pomoči potrebnim. Tako je bila vzgojena, oče ji je bil velik vzor, dolga leta je sodeloval pri dobrodelnih akcijah, doniral slike za pomoč otrokom, starejšim, bolnišnicam, za gradnjo cerkva in podobno,« je razkrila hčerine načrte. Princesin oče je znani srbski slikar Milan Marinković - Cile.
Princesin oče je znani srbski slikar Milan Marinković - Cile.

No, novopečena srbska princesa z možem živi v Londonu, a upata, da se bosta lahko kmalu vrnila v Beograd. Srbska kraljeva družina se je v kraljevo palačo vrnila 17. julija 2001. Princ Filip se je rodil v ZDA, v Virginii, in sicer 15. januarja 1982, je drugi v vrsti za srbski prestol, za prestolonaslednikom princem Petrom; ta je bil njegova priča, njena priča pa je bila švedska prestolonaslednica princesa Victoria. Včeraj je bilo v palači sila veselo, Filipova mati, princesa Katarina, je namreč praznovala rojstni dan. Z družino se je družila v Beogradu, vsem drugim pa se je zahvalila za lepe želje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije