NOV ŠKANDAL

Hčerka jo fotografira zgoraj brez

Kraljica škandalov Kim Kardashian West je povzročila burne reakcije. Javnost je vznemirila s fotografijo, ki jo je posnela njena hči North.
Fotografija: Na fotografiji se jasno vidi njena štiriletnica v vlogi fotografinje. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Na fotografiji se jasno vidi njena štiriletnica v vlogi fotografinje. FOTO: Instagram

Kim Kardashian West je pred kratkim naznanila rojstvo tretjega otroka, ki ga je nato rodila nadomestna mati. V slogu Kardashianovih je vse objave o novem otroku pospremila s kopico fotografij, na katerih zapeljivo pozira, seveda pomanjkljivo oblečena. Novopečena mati treh otrok pa je šla tokrat še malce dlje. Na instagramu je namreč objavila fotografijo, na kateri stoji s hrbtom obrnjena proti kameri in gleda v ogledalo z odpetim nedrčkom. Nič nenavadnega, kajne? Morda res, če ne bi odsev v ogledalu prikazal fotografa te napol gole fotografije. Bliskavica se je namreč svetila v rokah nikogar drugega kot njene prvorojenke North.

Izkorišča otroka

Mnogi, med njimi seveda tudi člani njene družine, so navdušeno komentirali, kako izjemno umetniško žilico ima štiriletnica, in veselo všečkali njeno objavo. Drugi pa so se pritoževali, češ da Kim svojo deklico slabo vzgaja, da se ne bi smela preoblačiti pred njo in da nikakor ni dober zgled mladi dami. Večina njenih sledilcev jo je napadla, češ da gre za všečke in samopromocijo tako daleč, da celo uporablja hčerko za svoja polgola snemanja.
Kanye je znan po tem, da se nerad izpostavlja v javnosti, zato sta res nenavaden par. FOTO: Instagram
Kanye je znan po tem, da se nerad izpostavlja v javnosti, zato sta res nenavaden par. FOTO: Instagram

Povrhu pa večina ljudi zgodbi o srečnem naključju ni verjela, saj je očitno zelo srečno naneslo, da je imela Kim na sebi kos obleke za oblikovanje postave, ki je prišel izpod rok njenega moža in je del nove, še nerazkrite kolekcije Kanyejevega sodelovanja s športno linijo 2XU. Kakor koli, Kim se po kritikah zaradi slačenja pred otrokom še bolj trudi ustvarjati videz supermame.
Kim se po kritiki še bolj trudi ustvarjati vtis supermame. FOTO: Getty
Kim se po kritiki še bolj trudi ustvarjati vtis supermame. FOTO: Getty

Čeprav je minil komaj mesec dni, odkar je na svet prijokala njena najmlajša hči, z dojenčkom zaposlena estradnica vseeno ne zanemarja starejših otrok. Pred kratkim je štiriletnici North in dveletnemu Saintu pripravila nenavadno kulinarično kombinacijo, ki jo je predstavila tudi spletnim sledilcem. V japonsko specialiteto suši je namesto običajnih surovih rib zvila hrenovke in tako ustvarila zabavno ameriško verzijo te specialitete. Kombinacijo, ob kateri je prave gurmane stisnilo pri srcu, pa ne od sreče, je po svojih besedah ustvarila, da bi ustregla otrokoma, ki obožujeta tako suši kot vroče hrenovke. U. J.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije