VOJNA ZVEZD

Harrison Ford presenetil novega Hana Sola

Aldena Ehrenreicha je obiskal kar med intervjujem Težko pričakovani film prihaja na velika platna prihodnji teden.
Fotografija: Novi Han Solo, še preden je zavzel stran v bitki za galaksijo. FOTO: Lucasfilm
Odpri galerijo
Novi Han Solo, še preden je zavzel stran v bitki za galaksijo. FOTO: Lucasfilm

Sloviti igralec Harrison Ford je zaslovel kot Han Solo, junak znanstvenofantastične franšize Vojna zvezd. Trenutno je o njem veliko govora, saj bo prihodnji ponedeljek na velikih platnih premierno uprizorjen film Solo: Zgodba Vojne zvezd, ki sicer ni originalni del sage, ker se posveča zgolj liku Hana Sola. Gre za tako imenovani spin off, kar je bil tudi vrtoglavo uspešni Rogue One. Nekateri celo pričakujejo, da bo boljši od aktualnega Poslednjega Jedija, ki so ga kritizirali zaradi popačenja lika Luka Skywalkerja.

Prvi Han Solo je bil Harrison Ford. FOTO: Lusacfilm
Prvi Han Solo je bil Harrison Ford. FOTO: Lusacfilm


V novem filmu bo mladega Hana Sola upodabljal odlični Alden Ehrenreich, ki je tarča vsiljivih novinarjev. Nedavno je med televizijskim intervjujem doživel veliko presenečenje, saj se je nenapovedano pojavil sam Harison Ford, in to prav v trenutku, ko so ga vprašali, ali je bilo težko prevzeti vlogo od tako slavnega igralca. Alden je vstal in objel igralskega kolega. "Izgini iz mojega življenja," se je pošalil Ford ter pristavil, da je bil po naključju v soseski, pa se je oglasil.

"Če te bo kdo vprašal, jim reci, da sem ti povedal vse, kar moraš vedeti o liku Hana Sola, vendar ti ne dovolim, da o tem spregovoriš," je v šali zabičal mlajšemu kolegu. V resnici sta se igralca dobila na kosilu in Harrison mu je dal veliko dobrih nasvetov. "Ja, pred približno dvema letoma sva šla na kosilo, zelo me je podpiral," je potrdil Alden.

Harrison Ford v novem filmu ne nastopa, prav tako je končal kariero v Vojni zvezd, saj njegov lik ubije lastni sin. Kljub temu je Ford tesen sodelavec Rona Howarda, ki je film režiral. Uradna premiera bo 25. maja, prav na 41. obletnico prvega filma Vojne zvezd leta 1977.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije