NOVO POGLAVJE

Srbska zvezdnica se seli v Slovenijo

Pevka Goca Tržan je naveličana medijskega cirkusa, v naši državi bi rada našla mir za svojo družino.
Fotografija: Srbska zvezdnica je sita domačega medijskega cirkusa, zato bi se rada umaknila v Slovenijo. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Srbska zvezdnica je sita domačega medijskega cirkusa, zato bi se rada umaknila v Slovenijo. FOTO: Facebook

Srbska pop pevka in televizijska voditeljica Goca Tržan resno razmišlja, da bi se preselila v Slovenijo. Kot pravi, je utrujena od estrade in medijskega cirkusa, zato bi rada našla mir zase in za svojo družino.

S 14 let mlajšim možem Rašem Novakovićem sta v postopku umetne oploditve. Prav tako bi rada bolj umirjeno življenje zagotovila hčerki Leni.

»Utrujena sem od neprestanega hitenja, ves čas neki zastoji, kamor koli grem. Sem v letih, ko potrebujem mir. V bližini je veliko držav, kjer so stvari urejene, da se lahko brez hitenja sprehodiš po ulici. Promet je bolje urejen kot pri nas. Resno zato razmišljam, da bi zaživela v neki drugi državi, recimo Slovenija se mi zdi odlična za življenje,« je povedala za revijo Star.

To je potrdil tudi anonimni vir, ki ji je blizu, in povedal, da bi rada zvezdnica predvsem zaščitila hčer, na katero ima njena medijska prepoznavnost velik vpliv. Še zlasti ko gre za šokantne časopisne naslove, povezane z njenim nekdanjim možem in Leninim očetom Ivanom Marinkovićem

Njen zdajšnji mož Raša, s katerim sta sicer bila pred časom že na pragu ločitve zaradi njegove nezvestobe, jo menda pri ideji o selitvi podpira. Pravi, da se bo prilagodil njej, svoj posel lahko na daljavo opravlja tudi iz Slovenije. 

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije