KRALJEVSKO DETE

Prepričani so, da je Meghan rodila že pred dvema tednoma

Nekateri oboževalci so narobe razumeli Harryjevo izjavo.
Fotografija: Srečna družinica. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Srečna družinica. FOTO: Reuters

Med nosečnostjo Meghan Markle so se pojavile teorije zarote, da žena britanskega princa Harryja sploh ni noseča in da pod oblekami nosi lažni nosečniški trebuh, otroka pa da bo na svet spravila nadomestna mati. Ko se je začel približevati rok poroda in sta vojvoda in vojvodinja Susseška sporočila, da prvorojenca svetu ne bosta predstavila le nekaj ur po porodu, kot sta to pri svojih otrocih naredila princ William in Kate Middleton, pa so se razširila namigovanja, da je Meghan, ki se je umaknila iz javnosti, že rodila.

Nato se je v ponedeljek razširila novica, da je na svet prišlo novo kraljevsko dete. Harry in Meghan sta dobila sina, ki sta ga nato tri dni kasneje pokazala svetu. Ponosna starša sta v dvorcu Windsor sina predstavila svetu, tri dni starega otročička je v naročju nosil Harry. Malček je svoj prvi nastop pred javnostjo prespal, starša pa sta odgovarjala na vprašanja izbranih novinarjev. Harry je dejal, da še ugotavljajo, komu je sin bolj podoben, nekateri oboževalci pa so njegovo izjavo narobe razumeli. Princ je namreč dejal, da je treba počakati par tednov, da bi ugotovili, po kom se je sinček vzel, nekateri pa so na twitterju to hitro pograbili v prepričanju, da je Harryju ušlo, da se je sin rodil pred dvema tednoma.

Uradno se je Archie rodil v ponedeljek ob 5.26 in je tehtal 3,3 kilograma.

Po obisku Harryjeve babice, kraljice Elizabete II., pa so svetu sporočili še, da je malčku ime Archie. Nekateri oboževalci britanske kraljeve družine pa so hitro izpostavili, da je Archie prvi človek na svetu, ki bi bil lahko tako britanski kralj kot predsednik ZDA, saj bo imel verjetno dvojno, ameriško in britansko državljanstvo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije