ZLATA LETA

FOTO: Starost jim ne pride do živega

Objavljeno 08. april 2019 10.22 | Posodobljeno 08. april 2019 10.23 | Piše: T. P.

Na vrhu lestvice tudi očitni nasprotji – kraljica in Madonna. Šarmantni igralec Richard Gere ima največ oboževalk.

Richard Gere ni izgubil šarma. FOTOGRAFIJE: instagram
Oskarjevka Helen Mirren že dolgo dokazuje, da so leta resnično zgolj številka. Njeno brezčasno lepoto, združeno z eleganco in dostojanstvom zrelih let, že dolgo čislajo mediji, pred štirimi leti, ko je imela Mirrenova za sabo že 69 pomladi, pa jo je kozmetična hiša L'Oreal izbrala celo za lepotno ambasadorko, najstarejšo v zgodovini podjetja. Zdaj pa je zvezdnica dobila še dodatno potrditev, da kot dobro vino postaja venomer boljša in odličnejša, saj jo je javnost z anketo, ki jo je izvedlo švedsko velnes podjetje Foreo, posedla na prestol slavnih obrazov, ki se najodličneje starajo. Na moškem polu pa je to čislano mesto pripadlo šarmantnemu Richardu Geru, s 63 leti desetletje mlajšemu od Helen.

Vitalnosti, življenjsko silo in še vedno prekipevajočo mladostnost lahko pripiše le sebi in svojemu odnosu do sebe ter življenja, saj je Helen ena tistih zvezdnic, ki se niso zatekle k nategovanju kože in drugim lepotnim posegom. »Povsem naravna pa vseeno nisem. Prekipelo mi je, da obrvi skorajda nimam več,« je priznala, da si je dala tetovirati obrvi. »So zelo elegantne in nežne, a razlika je velikanska. Tudi če se zjutraj ne naličim, imam vseeno obrvi!« pravi igralka, ki ji ni nerodno narediti selfieja brez kančka ličil ter se pokazati svetu. Česar si veliko dvakrat ali tudi trikrat mlajših zvezdnic ne drzne.
image
instagram Svojih 92 let kraljica ne kaže.

Drugo mesto med slavnimi ženskami, ki se starajo graciozno, je javnost podelila 92-letni britanski kraljici Elizabeti II., katere lepotne skrivnosti in negovalni režimi sicer niso javno znani, a marsikdo njen mladostni žar pripisuje tudi barvitim oblačilom. Tretje mesto pa zaseda njeno precejšnje nasprotje, in sicer kraljica škandalov Madonna, ki iz leta v leto kaže več kože, že dolgo pa sproža ugibanja, koliko lepotnih posegov je do šestdesetice že prestala. Omenjenim gracijam sledijo Dolly Parton, Cher, Judi Dench, Tina Turner, Kim Basinger, Sharon Stone in kot deseta Susan Sarandon.
image
instagram Helen se stara kot dobro vino – iz leta v leto je boljša.

Richard Gere je lomil ženska srca pred desetletji in očitno se ženskam mehčajo kolena ob njem tudi danes. Kot odlično vino se starata leto starejši Liam Neeson ter Gerov vrstnik Pierce Brosnan, filmski James Bond, najšarmantnejši trojici pa sledijo Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Kevin Bacon, Paul McCartney, Robert De Niro, Gary Oldman ter Mick Jagger
Deli s prijatelji